Game Golf Live, RED

98,90€

Tuotekuvausarrow down icon

Game Golf Live -analysaattori on väline golftaitojen kehittämiseen. Sen avulla selkeää mikä osa-alue on heikoin ja mitä pitää kehittää. Liitetään tietokoneeseen tai älypuhelimeen.

Game Golf Live -analysaattorin avulla seuraat reaaliaikaisesti lyöntejä kierroksen aikana ja voit analysoida peliäsi. Laite tallentaa jokaisen lyönnin ja voit kierroksen jälkeen palata analysoimaan peliäsi. Puhelimeen ladattavan sovelluksen avulla voit ladata väyläkartan ja GPS:n avulla näet tarkalleen, mistä olet lyönyt onnistuneet lyönnit ja mistä olet epäonnistunut. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla puhelinta taskussa, vaan se voi olla bägissä tai voit jopa jättää puhelimen autoon.

Laite sisältää vyöhön tai taskuun kiinnitettävän tunnistinlaite. Lisäksi jokaiseen mailan päähän kiinnitetään pieni sensori. Tunnistin tunnistaa millä mailalla lyödään. Sensorit kiinnitetään mailan päähän gripissä olevaan reikään. Sensorit ovat pieniä, kevyitä eivätkä häiritse pelaamista. Ne myös kestävät eri sääolosuhteita.

Game Golf Live voidaan myös yhdistää someen. Sen avulla voi seurata muita golffaajia (ja he voivat vuorostaan seurata sinua). Seuraa muita golf-pelaajia livenä! Hauska ja hyödyllinen apuväline.

Katso laitteen havainnollistava opasvideo täältä

 

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä