Descendant 4 Freestyle/Freeride 19/20, unisex jib- ja parkkimonot, Harmaa

259€

Tuotekuvausarrow down icon
Pehmeä, mukava jib-mono, jossa on leveä istuvuus. Lämmin ja muovattava Intuition-sisäkenkä progressiivisella flexillä ehkäisee painepisteitä. Paino 1990 g.

Descendant 4 on laskettelumono vapaalaskuun ja parkkiin sekä aloittelijalle että edistyneelle laskijalle, joka haluaa leveähkön ja mukavan mallin. Monoa suositellaan kaikkeen parkkilaskusta monipuoliseen lasketteluun kaikkialla rinteessä. Tämä mono sopii monille laskettelijoille.

FTE Evolution -kuoressa on miellyttävä 102 mm:n lestin leveys, joka sopii monille jaloille. Se antaa useammille laskettelijoille mahdollisuuden kokea kevyen ”3-piece”-monon tuottamaa iloa.

Progressiivinen flex ja keveys ovat tehneet Full Tilt -merkistä monien laskettelijoiden suosikin. Monossa on kolme metallisolkea, joilla mono on helppo kiristää ja avata.

Descendant 4 -mallissa on perinteisellä iltillä varustettu Focused Intuition -sisäkenkä, jonka pehmeä materiaali mukautuu kehon lämpötilaan. Sisäkengän voi myös lämmittää myymälässä ihanteellisesti istuvaksi jo ennen ensimmäistä laskettelukertaa. Leveähkö kärki antaa lisätilaa tarvittaessa estämättä täydellistä istuvuutta varpaiden ympärillä.

Evolution-kuoressa on kannan 45 asteen lukitus, joka varmistaa hyvän istuvuuden ja ehkäisee jalkaa liukumasta. Kolmella erilaisella kulmasäädöllä voit mukauttaa monon perinteiseen lasketteluun ja valita suoremman kulman jibbailuun ja parkkilaskuun. Myös pehmeä, progressiivinen flex tekee monosta täydellisen jibbailuun ja parkkilaskuun.

Tuotetiedot:
– Käyttö: Parkki- ja vapaalasku
– Käyttäjäryhmä: Unisex, aloittelijat ja edistyneet
– Materiaalit: PU
– Solkien määrä: 3 metallisolkea, säädettävä pituus
– Sisäkenkä: Intuition Classic Tounge
– Tarranauha: 35 mm
– Koot/Mondo: 24,5–28,5
– Flex-arvo: 70 (soft)
– Lesti: 102 mm
– Paino/pari: 3980 g @ 27,5
Tekniset tiedotarrow down icon
  • Käyttäjäryhmä: Miehet  Unisex 
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä