Forte24 Whey-80 1kg Mansikka, heraproteiinijauhe, Mansikka

19,90€ (19,90€/kg)

Tuotekuvausarrow down icon

Forte24 Whey-80 on hyvänmakuinen ja helposti sekoittuva heraproteiinijauhe. Se auttaa sinua täyttämään päivittäisen proteiinitarpeen ja lisäämään lihasmassaa. Ota 1-2 annosta päivässä.

Heraproteiini on maidosta saatavaa hyvälaatuista proteiinia. Se sopii hyvin useille ihmisille ja se imeytyy nopeasti, minkä ansiosta se sopii hyvin yhteen kovan treenaamisen kanssa. Heraproteiinia on käytetty kuntosaliharjoittelussa ja ammattiurheilijoiden parissa. Hera on täysin luonnollinen tuote ja sitä voi käyttää kuka tahansa.

Käyttöohjeet:

Lisää 30g (noin 1 kauha) proteiinijauhetta 2-3dl vettä tai maitoa. Sekoita shakerissa 30 sekuntia ja nauti.

Ainesosat:

Mansikka
Heraproteiinikonsentraattia (maidosta), aromit, inuliini, värit (punajuurijauhe), emulgointiaine (E322-auringonkukka), makeutusaineet (aspartaami). Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa.

Suklaa
Heraproteiinikonsentraattia (maidosta), aromit, kaakao, inuliini, emulgointiaine (E322-auringonkukka), makeutusaineet (aspartaami). Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa.

Vanilja
Heraproteiinikonsentraattia (maidosta), aromit, inuliini, emulgointiaine (E322-auringonkukka), makeutusaineet (aspartaami). Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa.

Ravintosisältö per 100g:

Energiaa 380 kcal (1590 kJ), proteiinia 77 g, hiilihydraattia 9 g (josta sokeria 8 g), rasvaa 4 g (josta tyydyttyneitä 3 g), ravintokuituja 2 g, suolaa 0,35 g.

100 % tuotteessa olevasta sokerista on laktoosia. 100 g jauhetta sisältää 8 g laktoosia. Yksi annos 30 g jauhetta sekoitettuna 3 desilitraan vettä, tekee valmiista juomasta vähälaktoosisen (< 1 g / 100 g).

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.