Versa 3 Midnight/Soft Gold, unisex-älykello jossa on GPS ja sykkeen mittaus, Midnight/Soft Gold

239€

Tuotekuvausarrow down icon
Älykello harjoittelun ja hyvinvoinnin seurantaan. Kellossa on sisäänrakennettu GPS, Active Zone Minutes, yli 20 lajia ja musiikin toisto, jotka auttavat ylläpitämään motivaatiota.

Fitbit Versa 3 -älykellossa on kaikki, mitä tarvitset päästäksesi nopeasti alkuun. Jätä puhelin kotiin ja mittaa vauhtia ja matkaa kellon sisäänrakennetulla GPS-toiminnolla.

Tärkeimmät Ominaisuudet:
- Sisäänrakennettu GPS
– Jatkuva sykkeen seuranta
– Active Zone Minutes
– Musiikin tallennus ja toisto
– Akun kesto yli 6 päivää ja pikalataus
– Sisäänrakennettu Google-avustaja

Kello näyttää ilmoitukset sovelluksista, saapuvista puheluista ja viesteistä, voit käyttää ääniavustajaa sekä Spotify- ja Deezer-musiikkipalveluja, kun puhelin on kantaman päässä. Musiikkipalvelujen käyttö edellyttää palvelun tilausta, eivätkä palvelut ole saatavilla kaikissa maissa.

Active Zone Minutes, yli 20 lajia ja yli 6 päivän akun kesto auttavat pitämään motivaatiota yllä. Vain 12 minuutin pikalatauksella saa vuorokauden käyttöaikaa.

SISÄÄNRAKENNETTU GPS
Sisäänrakennettu GPS mahdollistaa vauhdin ja matkan seurannan esimerkiksi ulkotiloissa tapahtuvan juoksun, kävelyn ja pyöräilyn aikana. Lenkin jälkeen reittikartta näkyy Fitbit-sovelluksessa. Akun kesto jopa 5 tuntia, kun GPS-toiminto on käytössä.

KARTTA HARJOITUKSEN TEHOSTA – VAIN SOVELLUKSESSA
Fitbit-sovelluksessa voi tarkastella ulkoharjoituksen jälkeen karttaa, josta näet sykealueesi harjoituksen eri vaiheissa.

JATKUVA AKTIIVISUUDEN SEURANTA
Fitbit Versa 3 mittaa päivittäistä liikkumistasi, kuten askelet, matkan, aktiiviset minuutit ja kalorikulutuksen, ja huomaat, miten jokainen päivän hetki vie sinua kohti tavoitteitasi.

VESITIIVIS 50 METRIIN ASTI
Fitbit Versa 3 on vesitiivis 50 metriin asti, joten sitä voi käyttää uima-altaassa, rannalla ja suihkussa.

SYKEMITTAUS
Fitbitin parannettu PurePulse 2.0 mittaa sykettä ja kalorikulutusta tarkasti, jotta voit optimoida harjoittelua, seurata sykkeen kehitystä pitkällä aikavälillä ja kuntotasoasi Fitbit-sovelluksessa.

AKTIIVISUUS
Active Zone Minutes ilmoittaa kevyellä värinällä ranteessa, kun olet saavuttanut määrittämäsi sykerajan, jotta voit optimoida jokaisen harjoitteluminuutin.

KUNTOTASO
Henkilökohtainen kuntotaso auttaa ymmärtämään ja parantamaan kuntoa pitkällä aikavälillä.

LAJIT
Valittavana on yli 20 lajia, jotta voit asettaa tavoitteita ja joista saat reaaliaikaista tilastotietoa harjoittelun aikana.

MUISTUTUKSET
Anna rannekkeen kannustaa sinua saavuttamaan tavoitteesi asettamalla aktiivisuusmuistutuksia, unen seurannan muistutuksia ja muita.

KUUKAUTISKIERRON SEURANTA
Opi ymmärtämään kehoasi paremmin seuraamalla kuukautiskiertoasi kellolla ja Fitbit-sovelluksella sekä kirjaamalla oireita.

HENGITYSHARJOITUKSET
Hengähdä hetki tekemällä 2 tai 5 minuutin ohjattu hengitysharjoitus, joka perustuu sykkeeseesi.

MUSIIKIN KUUNTELU
Tallenna ja toista musiikkia ja podcasteja, liitä ja ohjaa Spotify- ja Deezer-musiikkipalveluja ranteesta. Musiikkipalvelujen käyttö edellyttää palvelun tilausta, eivätkä palvelut ole saatavilla kaikissa maissa.

SISÄÄNRAKENNETU ÄÄNIAVUSTAJA
Tarkista uutiset ja sääennuste, säädä herätys ja nukkumaanmenomuistutus, ohjaa älykotiasi ja paljon muuta Google-avustajan avulla – vain puhumalla kelloosi. Ääniavustajalla käytettävät toiminnot ja muut toiminnot voivat vaihdella, lue lisää osoitteesta fitbit.com/voice.

FITBIT PAY
Lisää maksukorttisi Fitbit-sovelluksen lompakkoon ja käytä Versa 3 -kelloa maksamiseen.
Palveluun liittyneet pankit näet osoitteesta fitbit.com/fitbit-pay/banks.

ILMOITUKSET
Seuraa saapuvien puhelujen, viestien, kalenterihälytysten ja sovellusten, kuten Gmailin, WhatsAppin ja Facebookin ilmoituksia kellosta. Voit lähettää pikavastauksia ja ääniviestejä suoraan ranteesta. Toimii, kun puhelin on kantaman sisällä. Pikavastaukset ja ääniviestit toimivat vain Android-laitteissa.

SOVELLUKSIA RANTEESSA
Lataa satoja harjoittelu- ja viihdesovelluksia Uberista ja Spotifysta uutis- ja sääsovelluksiin.

UNEN VAIHEET JA UNILUKU
Selvitä, kuinka suuri osa unestasi on kevyttä, syvää ja REM-unta, ja poimi vinkit parempaan unenlaatuun. Kello näyttää päivittäisen uniluvun.

FIKSU HERÄTYS
Käytä Smart Wake -toimintoa ja herää levänneempänä ja pirteämpänä. Toiminto herättää sinut ihanteellisessa univaiheessa aikaisintaan 30 minuuttia ennen asetettua herätystä.

UNITILA
Vaimenna puhelimen ilmoitukset ja näytön taustavalo yön aikana ja nuku häiriöittä. Voit ajastaa unitilan kytkeytymään päälle ja pois automaattisesti.

ÄLÄ HÄIRITSE -TILA
Käytä älä häiritse -tilaa päivällä, kun et halua saada ilmoituksia saapuvista puheluista, viesteistä tai kalenterihälytyksiä ja sovellusten ilmoituksia.

AINA PÄÄLLÄ -TILA
Näet nopealla vilkaisulla harjoitustilastot reaaliajassa ja kellonajan, vaikka kätesi olisivat täynnä. Voit poistaa tilan käytöstä milloin tahansa. Aina päällä -tila kuluttaa akkua paljon.

AKUN KESTO YLI 6 PÄIVÄÄ
Vuorokaudessa on 24 tuntia. Älykellon pitää myös kestää mukana. Fitbit Versa 3 -kellon akku kestää yli 6 päivää, ja se mittaa aktiivisuuttasi jatkuvasti ilman latauskatkoja. Akun kesto riippuu rannekkeen käytöstä ja muista tekijöistä.

PIKALATAUS
Jos elämäsi on kiireistä, voit pikaladata Fitbit-kellon, jolloin saat kokonaisen päivän akkuvirtaa vain 12 minuutissa. Akun kesto riippuu rannekkeen käytöstä ja muista tekijöistä.

LISÄVARUSTEET
Fitbit Versa 3 -kellon ulkonäköä voi vaihdella loputtomasti, sillä saatavilla on erilaisia rannekkeita, muun muassa Victor Glemaud- ja Pendleton-rannekkeita, joita myy vain Fitbit.com. Rannekkeessa on uusi mekanismi, joka tekee rannekkeen vaihtamisesta helppoa. Myydään erikseen. Versa 3 -kellon lisävarusteet sopivat myös Sense-älykelloon.

HARKITTU MUOTOILU
Versa 3 on kevyt ja vettä hylkivä, ja sen mukana tulee joustava infinity-ranneke sekä iso kellotaulu, jossa on kirkas AMOLED-näyttö, jolta ilmoitukset ja tilastotiedot erottuvat helposti.

INFINITY-RANNEKE
Infinity-rannekkeet ovat mukavia, joustavia ja sopivat sekä treeniin että arkikäyttöön. Rannekkeessa on uusi mekanismi, joka tekee rannekkeen vaihtamisesta helppoa. Versa 3 -kellon lisävarusteet sopivat myös Sense-älykelloon.

KELLOTAULUT
Valittavana on tuhansia kellotauluja, ja Clocks-sovelluksen avulla kelloon voi tallentaa enintään viisi suosikkia. Voit vaihdella klassisen ja modernin kellotaulun välillä tai vaikkapa luoda yksilöllisen kellotaulun omasta kuvastasi.

MONIPUOLISESTI YHTEENSOPIVA
Fitbit Versa 3 synkronoi tiedot automaattisesti tietokoneisiin ja useimpiin yleisiin puhelin- ja tablettimalleihin, ja voit seurata tilastoja, trendejä ja edistymistä Fitbit-sovelluksesta. Tarkista laitteesi yhteensopivuus osoitteesta https://www.fitbit.com/devices

FITBIT-SOVELLUS
Ilmaisessa Fitbit-sovelluksessa voit seurata aktiivisuutta, unta, leposykettä ja haasteita.

FITBIT PREMIUM
Hyödynnä Fitbit-sovelluksen toimintoja tehokkaammin päivittämällä maksulliseen Fitbit Premium -palveluun. Palvelu tarjoaa henkilökohtaista tietoa, auttaa pääsemään alkuun sekä edistää terveiden elintapojen luomista.

Tuotetiedot:
Pakkauksen sisältö:
– Fitbit Versa 3
– 2 ranneketta, koot S ja L
- Latauskaapeli
– Takuuesite

Tuotetiedot:
– Käyttäjäryhmä: Aikuiset, unisex
– Materiaali: Metalli ja elektroniikka muovikuoressa
- Näyttö: AMOLED, värit, 1,58'', kosketusnäyttö
– Lasi: Gorilla®-lasi
– Ranneke: Silikonia, mukana 2 kokoa, ranteenympärys 140–220 mm
– Akku: Litiumioni. Akun kesto jopa 10 päivää, riippuu rannekkeen käytöstä ja muista tekijöistä
– Lähimaksu: Kyllä
- GPS: Kyllä
– Kaiutin ja mikrofoni: Kyllä
– Kiihtyvyysanturi: Kyllä
– Korkeusmittari: Kyllä
– Nopeusmittari: Kyllä
– Sovellusten asennus mahdollista: Kyllä
- Yhteys: Bluetooth ja wifi
– IP-luokka: IPX8, ilmatiivis 50 m syvyyteen. Voidaan käyttää suihkussa, uitaessa jne.
– Tukee älypuhelinjärjestelmiä: iOS ja Android
– Mitat: 40,48 x 40,48 x 12,35 mm (P x L x K)
– Paino: 28,5 g + ranneke
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.