Sense Carbon/Graphite, unisex-älykello , Carbon/Graphite

339€

Tuotekuvausarrow down icon
Edistynyt ja modernisti muotoiltu älykello, jonka avulla opit tuntemaan kehoasi. GPS, sykkeen mittaus, stressin hallinta, ihon lämpötila ja paljon muuta.

Havaitse ja hallitse stressiä, aseta kello hälyttämään liian korkean tai matalan sykkeen esiintyessä, opi ymmärtämään unesi laatua ja seuraa ihosi lämpötilaa. Kellossa on luonnollisesti kaikki harjoitustoiminnot, sisäänrakennettu GPS ja yli 6 päivän akun kesto (riippuu käytöstä).

Tärkeimmät Ominaisuudet:
EDA-anturi ja stressinhallinta
Korkean ja matalan sykkeen hälytykset
Ihon lämpötila-anturi ranteessa
Sisäänrakennettu GPS
Yli kuuden päivän akun kesto (riippuu käytöstä)
Moderni muotoilu ja materiaalina ensiluokkainen ruostumaton teräs


Fitbit Sense on edistynyt älykello, jonka avulla voit keskittyä hyvinvointiisi ja opit tuntemaan kehoasi.

Sense-kellon mukana saat uutena käyttäjänä Fitbit Premium -palvelun veloituksetta käyttöösi 6 kuukaudeksi, ja pääset käyttämään henkilökohtaisesti sovitettuja ja edistyneitä tietoja. Laadukkaat materiaalit ja moderni muotoilu.

STRESSINHALLINTATYÖKALU
Kellon ja sovelluksen työkalujen avulla voit seurata ja hallita stressiä ja tarkkailla, miten mieliala ja stressi liittyvät toisiinsa, tehdä ohjattuja mindfulness-harjoituksia ja paljon muuta.

MIELIALAN SEURANTA
Seuraa mielialaasi Sense-kellolla EDA-anturin avulla tai kirjaa mielialasi Fitbit-sovellukseen, niin opit ymmärtämään, mikä saa sinut voimaan hyvin.

IHON LÄMPÖTILA-ANTURI RANTEESSA
(lyhyt) Sense-kello seuraa ihon lämpötilaa öisin ja näyttää henkilökohtaiset lämpötilanvaihtelut lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

FITBIT PREMIUM -PALVELUN ILMAINEN KOEKÄYTTÖ
Fitbit Premium -palvelua ensi kertaa käyttävänä saat Sense-kellon palvelun käyttöösi veloituksetta 6 kuukaudeksi. Palvelu tarjoaa sinulle sovitettua tietoa, edistyneitä analyysejä, rentouttavia ääniä, unityökaluja ja paljon muuta.

KORKEAN JA MATALAN SYKKEEN HÄLYTYKSET
Leposyke kertoo paljon terveydestä, ja Sense-kello kertoo sinulle, kun sykkeesi poikkeaa normaaliarvoista.

JATKUVA SYKKEEN SEURANTA: PUREPULSE 2.0
Sense-kellossa on PurePulse 2.0, aivan uusi monianturi, joka seuraa sykettä jatkuvasti, harjoituksia ja unta.

SYKEALUEET
Seuraa harjoitustilastoja reaaliaikaisesti. Näet, milloin sykkeesi on rasvanpolttoalueella, aerobisen kunnon alueella tai suurimmalla alueella ja voit muuttaa harjoituksen tehoa.

KUUKAUTISKIERRON SEURANTA
Opi ymmärtämään kehoasi paremmin seuraamalla kuukautiskiertoasi kellolla ja Fitbit-sovelluksella sekä kirjaamalla oireita.

SISÄÄNRAKENNETTU GPS
Jätä puhelin kotiin ja mittaa vauhtia ja matkaa Sense-kellon sisäänrakennetulla GPS-toiminnolla juoksu-, kävely- tai pyörälenkillä ulkona. Kartan reitistä näet Fitbit-sovelluksesta.

KARTTA HARJOITUKSEN TEHOSTA – VAIN SOVELLUKSESSA
Fitbit-sovelluksessa voi tarkastella ulkoharjoituksen jälkeen karttaa, josta näet sykealueesi harjoituksen eri vaiheissa.

LAJIT
Valittavana on yli 20 lajia, joista saat reaaliaikaista tilastotietoa harjoittelun aikana. Voit myös antaa SmartTrack-toiminnon tunnistaa ja rekisteröidä harjoituksen automaattisesti.

VETTÄ HYLKIVÄ, REKISTERÖI UINTIMATKAN
Sense on vettä hylkivä 50 metriin asti, joten sitä voi käyttää uima-altaassa, rannalla ja suihkussa. Kello mittaa uintivedot, intervallit, uintimatkan ja vastaavat.

JATKUVA AKTIIVISUUDEN SEURANTA
Sense mittaa päivittäistä liikkumistasi, kuten askelet, matkan, aktiiviset minuutit ja kalorikulutuksen, ja huomaat, miten jokainen päivän hetki vie sinua kohti tavoitteitasi.

AKTIIVISUUS
Active Zone Minutes pitää kirjaa jokaisesta aktiivisesta hetkestä ja kertoo kevyellä värinällä, milloin olet tavoitesykealueellasi.

UNEN VAIHEET JA UNILUKU
Selvitä, kuinka suuri osa unestasi on kevyttä, syvää ja REM-unta. Kellosta ja Fitbit-sovelluksesta näet myös päivittäisen uniluvun. Näin voit oppia ymmärtämään, miten nukut yösi.

FIKSU HERÄTYS
Herää levänneenä fiksun herätystoiminnon avulla: kellosi herättää sinut kevyellä värinällä kevyen unen aikana aikaisintaan puoli tuntia ennen asetettua herätysaikaa.

UNITILA
Käytä unitilaa ja nuku ilman häiriötekijöitä. Toiminto kytkee pois puhelimesta tulevat ilmoitukset ja estää näytön valoa syttymästä yön aikana. Määritä kelloon unitila ja aseta se käynnistymään automaattisesti.

ÄLÄ HÄIRITSE -TILA
Käytä älä häiritse -tilaa päivällä, kun et halua saada ilmoituksia saapuvista puheluista, viesteistä tai kalenterihälytyksiä ja sovellusten ilmoituksia.

SISÄÄNRAKENNETU ÄÄNIAVUSTAJA
Tarkista uutiset ja sääennuste, säädä herätys ja nukkumaanmenomuistutus, ohjaa älykotiasi ja paljon muuta Google-avustajan avulla – vain puhumalla kelloosi. Ääniavustajalla käytettävät toiminnot ja muut toiminnot voivat vaihdella, lue lisää osoitteesta fitbit.com/voice.

PUHELUT RANTEESSA
Kellossa on sisäinen mikrofoni ja kaiutin, joten voit vastata sillä puheluihin Bluetooth-yhteyden avulla, siirtää puheluja vastaajaan ja säätää äänenvoimakkuutta. Toimii, kun puhelin on kantaman sisällä.

MUSIIKIN KUUNTELU
Tallenna ja toista musiikkia ja podcasteja, liitä ja ohjaa Spotify- ja Deezer-musiikkipalveluja ranteesta. Musiikkipalvelujen käyttö edellyttää palvelun tilausta, eivätkä palvelut ole saatavilla kaikissa maissa.

FITBIT PAY
Jätä lompakko kotiin. Lisää maksukorttisi kelloon ja hoida maksut lähimaksuina kellon avulla. Palveluun liittyneet pankit näet osoitteesta fitbit.com/fitbit-pay/banks.

AINA PÄÄLLÄ -NÄYTTÖTILA
Tarkista harjoitustilastot reaaliajassa ja kellonaika pikavilkaisulla, vaikka kätesi olisivat täynnä. Voit kytkeä toiminnon pois milloin haluat. Aina päällä -tila kuluttaa akkua paljon.

ILMOITUKSET
Ota vastaan ilmoitukset puheluista, kalenterihälytyksistä ja sovelluksista, kuten Gmailista ja Facebookista. Lisäksi jos käytössäsi on Android-puhelin, voit lähettää kellolla pikavastauksia. Toimii, kun puhelin on kantaman sisällä.

SOVELLUKSIA RANTEESSA
Lataa satoja harjoittelu-, talous- ja viihdesovelluksia Stravasta ja Spotifysta sääsovelluksiin.

BIOSENSOR-YDIN
Ihon lämpötilan mittaus, sykkeen seuranta ja akun lataus tapahtuvat kellon taustapuolen kestävän ja vettä hylkivän kuoren alla.

JOHTAVAA MUOTOILUA
Jokainen Sense-kellon osa on suunniteltu poikkeukselliseksi: kellossa on ruostumattomasta teräksestä tehty rengas, AMOLED-näyttö, Corning® Gorilla® Glass 3 ja innovatiivinen biosensor-ydin.

AKUN KESTO YLI 6 PÄIVÄÄ
Vuorokaudessa on 24 tuntia. Älykellon pitää myös kestää mukana. Fitbit Sense -kellon akku kestää yli 6 päivää, ja se mittaa aktiivisuuttasi jatkuvasti ilman latauskatkoja. Akun kesto riippuu kellon käytöstä ja muista tekijöistä.

PIKALATAUS
Jos elämäsi on kiireistä, voit pikaladata kellon, jolloin saat kokonaisen päivän akkuvirtaa vain 12 minuutissa. Akun kesto riippuu rannekkeen käytöstä ja muista tekijöistä.

INFINITY-RANNEKE
Uusi Infinity-ranneke on joustavampi ja mukavampi kuin aiempi versio. Se on optimoitu harjoitteluun ja arkikäyttöön. Rannekkeessa on uusi mekanismi, joka tekee rannekkeen vaihtamisesta helppoa. Sense-kellon lisävarusteet sopivat myös Versa 3 -älykelloon.

KELLOTAULUT
Valittavana on satoja kellotaulumalleja, ja kelloon voi tallentaa enintään viisi omaa suosikkia. Voit vaihdella klassisen ja modernin kellotaulun välillä tai vaikkapa luoda yksilöllisen kellotaulun omasta kuvastasi.

LISÄVARUSTEET
Fitbit Sense -kellon ulkonäköä voi vaihdella loputtomasti, sillä saatavilla on erilaisia designrannekkeita, muun muassa Pendleton- ja Victor Glemaud -rannekkeita. Rannekkeessa on uusi mekanismi, joka tekee rannekkeen vaihtamisesta helppoa. Myydään erikseen. Sense-lisävarusteet sopivat myös Versa 3 -kelloon.

FITBIT-SOVELLUS
Fitbit Sense synkronoi tiedot automaattisesti tietokoneisiin sekä suosituimpiin puhelin- ja tablettimalleihin, ja voit seurata tilastoja, trendejä ja edistymistä Fitbit-sovelluksesta.

Tuotetiedot:
Pakkauksen sisältö:
– Fitbit Sense
– 2 ranneketta, koot S ja L
- Latauskaapeli
– Takuuesite

Tuotetiedot:
– Käyttäjäryhmä: Aikuiset, unisex
– Materiaali: Metalli ja elektroniikka muovikuoressa
- Näyttö: AMOLED, värit, 1,58'', kosketusnäyttö
– Lasi: Gorilla®-lasi
– Ranneke: Silikonia, mukana 2 kokoa, ranteenympärys 140–220 mm
– Akku: Litiumioni. Akun kesto yli 6 päivää, riippuu kellon käytöstä ja muista tekijöistä
– Lähimaksu: Kyllä
- GPS: Kyllä
– Kaiutin ja mikrofoni: Kyllä
– Kiihtyvyysanturi: Kyllä
– Korkeusmittari: Kyllä
– Nopeusmittari: Kyllä
– Gyroskooppi: Kyllä
– Sovellusten asennus mahdollista: Kyllä
- Yhteys: Bluetooth ja wifi
– IP-luokka: IPX8, ilmatiivis 50 m syvyyteen. Voidaan käyttää suihkussa, uitaessa jne.
– Tukee älypuhelinjärjestelmiä: iOS ja Android
– Mitat: 40,48 x 40,48 x 12,35 mm (P x L x K)
– Paino: 33,1 g + ranneke
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.