Aria Air Smart, älykäs henkilövaaka, Musta

59,90€

Tuotekuvausarrow down icon
Älypuhelimeen yhdistettävä älyvaaka. Synkronoituu hetkessä puhelimen Fitbit sovelluksen kanssa. Seuraa muun muassa painoindeksiä.

Käyttäjäystävällinnen Fitbit Aria Air -älyvaaka antaa selkeän kuvan terveydestäsi. Helposti luettavalta näytöltä näkyy paino, joka synkronoituu Fitbit-sovelukseen. Aria Air -älyvaaka antaa mahdollisuuden seurata terveyttään kokonaisvaltaisesti, kaikki tiedot saa siirrettyä Fitbit-sovellukseen. Tulosten seurannan lisäksi saat apua ja ideoita tavoitteidesi saavuttamiseen.

Kohokohdat:
- Näyttää painon
- Synkronoi tiedot langattomasti Bluetoot-teknogian avulla
- Kehityksen seuranta Fitbit-sovelluksessa
- Helppo asennus älypuhelimen kautta
- Useammalle käyttäjälle

HELPPOKÄYTTÖINEN JA TARKKA
Aria Air mittaa painon ja synkronoi tiedot Fitbit-sovellukssen, josta voi seurata painoindeksiään.

LANGATON SYNKRONOINTI FITBIT-SOVELLUKSEEN
Aria Air on helppo synkronoida Fitbit-sovellukseen ja omalle Fitbit-tilille langattomasti. Selkä grafiikka kuvaa kehitystä.

HYVÄ APUVÄLINE
Kun käyttöön ottaa myös Fitbitin älykellon tai aktiivisuusrannekkeen saa laajan työkalupakin treeni- ja terveystavoitteiden saavuttamiseen. Älykellon tai aktiivisuusarannekkeen avulla voi rekisteröidä muun muassa unta ja kuntoilua sekä synkronoida kaikki tiedot Fitbit-sovellukseen.

HELPPO ASENNUS ÄLYPUHELIMEN KAUTTA
Älyvaaka ja sovellus ovat helposti otettavissa käyttöön muutamassa minuutissa älypuhelimen Bluetooth-yhteyden sekä pikaoppaan avulla.

USEAMMALLE KÄYTTÄJÄLLE
Useampi henkilö voi käyttää ja yhdistää puhelimensa Aria Air -älyvaakaan. Avaa Fitbit-sovellus, astu vaa’alle ja Aria Air näyttää painon sekä synkronoi painon Bluetoothin kautta Fitbit-sovellukseen.

TALLENNA SYÖMISET, LIIKUNTAHARJOITUKSET YM
Fitbit sovelluksesta voit seurata edistymistäsi, näet painoindeksisi, sekä liikunnan ja ravinnon vaikutukset tavoitteisiisi.

Tuotetiedot:
- Yhteys: Bluetooth®
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä