Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

Fast Before-During-After -lisäravinnepaketti

44,90€ Alennus alkaen 0,90€

Kokonaisvaltainen lisäravinnepaketti kuntoilijalle, joka haluaa saada tehoa treeniin ja maksimoida palautumisen ja lihasmassan kasvattamisen. Rush-latausjuoma nautitaan 30-45 min ennen harjoittelua. Workout Intra -aminohappojuoma nautitaan harjoituksen aikana. Reco2 -palautusjuoma nautitaan harjoittelun jälkeen.

Pre-Workout Rush on ennen harjoitusta nautittava piristävä tehonlisääjä. Pre-Workout Rush -jauheen kofeiini lisää harjoitusmotivaatiota kohottamalla vireystilaa ja kreatiini parantaa suorituskykyä kovatehoisissa, toistuvissa suorituksissa, kuten kuntosaliharjoittelussa. Näiden lisäksi jauheeseen on lisätty myös tauriinia, beeta-alaniinia, sitrulliinimalaattia ja arginiinia harjoitustehoa nostamaan. Pre-Workout Rush maistuu virvoitusjuomamaisen hyvälle ja sekoittuu helposti veteen.

Workout Intra on harjoituksen aikana nautittava aminohappojuomajauhe, jonka kehityksessä on huomioitu maksimaalista lihaskasvua tavoittelevien erityistarpeet. Workout Intra sisältää toimivat pitoisuudet välttämättömiä EAA- ja haaraketjuisia BCAA-aminohappoja sekä beeta-alaniinia, L-sitrulliinimalaattia ja suoloja. Tuotteeseen ei ole lisätty hiilihydraatteja, joten se sopii myös kilpailuihin valmistautuville fitnessurheilijoille sekä kehonrakentajille. Workout Intra liukenee helposti veteen ja maistuu urheilujuomamaisen hyvälle.

Vähälaktoosinen RECO2 on tehokas palautumisjuomajauhe, joka soveltuu kaikkiin urheilulajeihin kuten kuntosaliharjoitteluun, palloillulajeihin sekä kestävyysurheiluun. Tutkimusten mukaan proteiinia sekä hiilihydraattia sisältävä juoma palauttaa lihaksia ja energiavarastoja fyysisestä rasituksesta tehokkaammin kuin pelkkä hiilihydraatin nauttiminen. RECO2 sisältää laadukkaita heraproteiineja, hiilihydraatteja ja lisättyä glutamiinia. Se liukenee täydellisesti nesteeseen ja maistuu hyvälle kovan harjoituksen jälkeen. RECO2 sopii kaikille urheilijoille ja sitä käyttävät muun muassa useat ammattilaisjääkiekkoilijat.

Lue lisää tuotepaketista Fast Before-During-After -lisäravinnepaketti Näytä vähemmän Fast Before-During-After -lisäravinnepaketti

Kuinka ostaa paketti

Valitse tuotteet.

Valitse lisävarusteet.

Lisää käyttäjän tiedot (suksipaketeissa).

1. Valitse Palautuminen pakettiisi

Väri :
Koko :
900g

2. Valitse BCAA pakettiisi

Väri :
Koko :
300g

3. Valitse Ennen treeniä pakettiisi

Väri :
Koko :
110g
Tilauksesi yhteenveto
Alennus
0,90€
Kokonaishinta
44,90€

Takaisin ylös