Palautus ja vaihto ilman XXL-tiliä

Suosittelemme, että kirjaudut sisään käyttäjätilillesi, jotta saat pidettyä kaikki tilauksesi tallessa ja pystyt helposti suorittamaan palautuksen taikka vaihdon. Voit luoda uuden tilin tai kirjautua tilillesi täältä.

Mikäli kuitenkin haluat palauttaa tai vaihtaa xxl.fi-verkkokaupasta tehdyn ostoksen kirjautumatta sisään tai mikäli olet tehnyt tilauksen alunperin ilman verkkokaupan käyttäjätiliä, voit tehdä palautusilmoituksen käyttämällä alla olevaa lomaketta. Noudatathan palautusohjeitamme kokonaisuudessaan.

HUOM! Tilausnumeron on oltava sama kuin tilauksella ja se tulee syöttää kenttään kokonaan (eli esimerkiksi FI_12345678) ja ilman välilyöntejä. Löydät tilausnumeron mm. tilausvahvistuksesta. Tilausnumero löytyy myös paketin osoitekortista, sekä toimitusvahvistuksesta ilman FI_ -etuliitettä.

Sähköpostiosoitteen tulee olla myös sama, kuin mitä tilaukseen käytettiin, jotta järjestelmä löytää tilauksen. Huomioithan tämän, mikäli sähköpostiin on esimerkiksi tilatessa tullut kirjoitusvirhe.

Olet aina tervetullut tekemään palautuksen tai vaihdon myös mihin tahansa XXL-tavarataloomme! Tavarataloon palautettaessa riittää, että tiedät FI_ -alkuisen tilausnumerosi.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL Reward-jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.