Palautus ja vaihto ilman XXL-tiliä

Suosittelemme, että kirjaudut sisään käyttäjätilillesi, jotta saat pidettyä kaikki tilauksesi tallessa ja pystyt helposti suorittamaan palautuksen taikka vaihdon. Voit luoda uuden tilin tai kirjautua tilillesi täältä.

Mikäli kuitenkin haluat palauttaa tai vaihtaa xxl.fi-verkkokaupasta tehdyn ostoksen kirjautumatta sisään tai mikäli olet tehnyt tilauksen alunperin ilman verkkokaupan käyttäjätiliä, voit tehdä palautusilmoituksen käyttämällä alla olevaa lomaketta. Huomioithan että palautus ei ole maksuton ja noudatathan palautusohjeitamme kokonaisuudessaan.

*XXL tarjoaa maksuttoman palautuksen XXL Reward-tilille rekisteröidyille ostoille seuraavin ehdoin:

  • XXL rajoittaa maksuttomien palautusten määrän postitse keskusvarastollemme kolmeen (3) palautukseen 12 kuukauden jaksossa. Kun maksuttomat palautukset on käytetty, vähennetään asiakkaalle palautettavasta summasta palautuksen toimituskulut toimituskuluhinnaston mukaisesti.
  • Palautuksissa, joiden ostotapahtumaa ei ole rekisteröity XXL Reward-tilille vähennetään asaikkaalle palautettavasta summasta palautuksen toimituskulut.
  • Tavarataloon palauttaessa sekä verkkokaupasta että tavaratalosta ostettujen tuotteiden palauttaminen on maksutonta kaikille asiakkaillemme.

5,90 € (alle 35 kg painava, alle 50 euroa maksava tilaus)

5,90 € (jääkiekkomailat, sauvat, sukset; HUOM! Pituudesta johtuen useimpia suksia ei voida toimittaa Postin toimipisteeseen)

9,90 € (pyörät, alle 35kg)

HUOM! Tilausnumeron on oltava sama kuin tilauksella ja se tulee syöttää kenttään kokonaan (eli esimerkiksi FI_12345678) ja ilman välilyöntejä. Löydät tilausnumeron mm. tilausvahvistuksesta. Tilausnumero löytyy myös paketin osoitekortista, sekä toimitusvahvistuksesta ilman FI_ -etuliitettä.

Sähköpostiosoitteen tulee olla myös sama, kuin mitä tilaukseen käytettiin, jotta järjestelmä löytää tilauksen. Huomioithan tämän, mikäli sähköpostiin on esimerkiksi tilatessa tullut kirjoitusvirhe.

Olet aina tervetullut tekemään palautuksen tai vaihdon myös mihin tahansa XXL-tavarataloomme! Tavarataloon palautettaessa riittää, että tiedät FI_ -alkuisen tilausnumerosi.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi!