Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

Artikkelisivu /

Facebook-kilpailujen säännöt

XXL Sports & Outdoorin Facebook-sivulla järjestettävien kilpailujen/arvontojen säännöt

XXL Sports & Outdoor järjestää satunnaisesti Facebook-sivullaan kilpailuja ja arvontoja.  Alla kerrotaan Facebook-sivulla järjestettävien kilpailujen ja arvontojen säännöt.

 

1. Järjestäjä

Kilpailujen järjestäjä on XXL Sports & Outdoor Oy (Y-tunnus: 2541215-9, jäljempänä ”XX”).

Alla kerrotaan kilpailujen ja arvontojen osallistumisehdoista.  Ehdot tulee lukea huolellisesti. Osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailuun sekä arvontoihin liittyviä päätöksiä sekä osallistumissivustolla olevia tarkentavia ehtoja.

2. Osallistumisoikeus

XXL:n Facebook-sivulla järjestettyihin kilpailuihin voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yksityishenkilöt lukuun ottamatta XXL:n palveluksessa olevia henkilöitä, jotka osallistuvat kilpailujen järjestämiseen. Kilpailut eivät ole Facebookin sponsoroimia, tukemia tai hallinnoimia eivätkä ne millään tavalla liity Facebookiin. Tiedot annetaan vain XXL:n käyttöön, ei Facebookille. Kilpailujen osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailuja koskevista ja niihin liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

3. Osallistumisaika

Yksittäisten kilpailujen osallistumisajat ilmoitetaan kilpailun yhteydessä. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon.

4. Palkinnot

Kilpailun voittajalle tai voittajille ilmoitetaan voitosta arvonnan suorittamisen jälkeen. Tavarapalkinnot toimitetaan postitse. Voittaja ilmoittaa yhteystietonsa XXL:lle sähköpostitse tapauskohtaisesti annettuun osoitteeseen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta, eli hän ei ole kykeneväinen ilmoittamaan palkinnon vastaanottamisesta seitsemän (7) päivän kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. XXL pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin palkintoihin. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää.

 5. Järjestäjän vastuu

XXL vastaa palkinnon lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

Palkinnon voittaja vapauttaa XXL:n kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen kilpailuihin osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta sekä vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Järjestäjän vastuu ei ylitä missään tilanteessa näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa. XXL pidättää oikeuden sääntömuutoksiin tarpeen vaatiessa ilman erillistä ilmoitusta.

 6. Oikeudet kilpailuun liittyvään materiaaliin

Kaikki oikeudet kilpailun materiaaliin kuuluvat XXL:lle. Mikäli osallistuja toimittaa materiaalia kilpailuun liittyen, myöntää hän samalla XXL:lle oikeuden käyttää toimitettuja materiaaleja medioissaan ilman erillistä korvausta ja suostumusta. Osallistuja vastaa, että kilpailuun toimitetussa materiaalissa esiintyviltä henkilöiltä on saatu suostumus materiaalin käyttöön ja vastaa siitä, ettei materiaali loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia ja sitoutuu vastaamaan XXL:lle aiheutuneet vahingot ja kulut liittyen osallistujan toimittamaan materiaaliin.

XXL ei ole vastuussa kilpailuun jätetystä materiaalista tai kommenteista eikä valvo kommentointia.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja myöntää XXL:lle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen osallistujan nimeä, kuvaa tai kommenttia kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 

Pohjoismaiden suurin urheiluverkkokauppa
Takaisin ylös