Turbo Muin Smart B+, harjoitusvastus, Musta

499€

Tuotekuvausarrow down icon

Suoravetoinen ja erittäin hiljainen 2 700 watin harjoitusvastus. Langaton Bluetooth- ja ANT+ -teknologia, My E-Training -yhteensopivuus. Vauhtipyörä 6,9 kg.

Turbo Muin Smart Trainer on yhteensopiva myös muiden valmistajien ohjelmiin ja sovelluksiin. Iso vauhtipyörä (Ø 194 mm ja 6,9 kg) pyörii silikoniöljyn pehmustamana ja takaa herkän poljennan, tuntuu kuin polkisi maantiellä. Vastustasoissa on valinnan varaa aloittelijalle ja kisapyöräilijälle. Harjoitusvastuksessa ei ole virtajohtoa ja sen vastus mukautuu progressiivisesti tuotetun tehon mukaan.

Langaton Turbo Muin on tukeva, turvallinen ja tehokas. Runko pysyy tukevasti paikoillaan kovemmassakin poljennassa. Turbo Muin Smart on kotikäytössä hiljainen ja sen erinomaiset vastustasot sopivat myös kilpatason pyöräilijöille.

Mukana oleva Misuro B+ -sensori lähettää nopeus-, teho- ja kadenssi-tiedot langattomasti ANT+ ja Bluetooth Smart-tekniikalla toimiviin sovelluksiin ja laitteisin. Harjoitusvastus on helppo taittaa kokoon kuljetusta tai kesävarastointia varten.

Rullaan sopii maantie- ja maastopyörät, joissa takanavan leveys on 130 ja 135 mm. Yhteensopiva Shimanon 9/10/11-takapakkojen kanssa. Hankkimalla erikseen ostettavan adapterin, harjoitusvatukseen sopii myös Campagnolo 9/10/11-takapakat.

Huom! Kasetti ei ole mukana.

Tuotetiedot:
- Langaton yhteys: ANT+, Bluetooth® Smart
- Maksimiteho: 2700 watt (60 km/t)
- Ylämäkisimulaatio: 18 %
- Yhteensopivat laitteet: Älypuhelin, tabletti tai pyörätietokone, jossa on ANT+ ja Bluetooth®
- Soveltuva ohjelma: Elite My E-Training
- Vauhtipyörä: 6,9 kg, halkaisija 194 mm
- Yhteensopivat pyörät: Maantie-, maasto- ja kaupunkipyörät (myös hiilikuitupyörät), joissa on 130–135 x 5 mm:n takanapa
- Takapakkayhteensopivuus: Shimano 9/10/11 speed, SRAM 9/10/11 speed. Campagnoloa varten on ostettava erillinen adapteri
- Pakettiin sisältyy: 6 kk:n ilmainen My E-Trainer -sovellusten ja -ohjelmien tilaus
- Software: Älypuhelin, tabletti, pyörätietokone, urheilukello, Windows ja Mac, ANT+ ja/tai Bluetooth®-tietokoneita varten
- Koko, taitettuna: P 840 x L 650 mm x K 550 mm
- Mitat, asennettuna: P 300 x L 650 x K 550 mm
- Paino: 20,8 kg.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä