Drivo II Interactive Smart Trainer, harjoitusvastus, BLACK

989€

Tuotekuvaus

Markkinoiden tarkkatoimisimpia interaktiivisia älytrainereitä sisäpyöräilyyn. Erittäin monipuolinen,  tarkka integroitu tehon mittaus. Zwift-sertifiointi.

Drivo II on uuden sukupolven interaktiivinen harjoitusvastus kotikäyttöön. Voidaan liittää verkkoon tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen kautta. Tukeva, tehokas ja erittäin hiljainen uudella älyteknologialla varustettu harjoitusvastus. Luotettavat mittaustulokset puolen prosentin tarkkuudella!

ÄÄRIMMÄISEN TARKKA
Drivo II:n innovatiivinen OTS-anturi (Optical Torque Sensor) mahdollistaa tehon mittauksen puolen prosentin tarkkuudella. Poljinkierron aikana anturi rekisteröi tehon jopa 12 eri kohdasta.

AINUTLAATUINEN YHTEENSOPIVUUS
Drivo II on uuden sukupolven interaktiivisia ANT+™-, FE-C- ja Bluetooth-harjoitusvastuksia, ja yhteensopiva lukuisten iOS-, Android-, OSX- ja Windows-pohjaisten puhelin- ja tablettisovellusten sekä tietokoneiden kanssa.

Drivo II toimii My E-Training -harjoitusohjelman kanssa (saat käyttöösi 36 kk:n ilmaistilauksen) sekä muiden harjoitusohjelmien kanssa kuten: Zwift, TrainerRoad, The Sufferfest, Bikevo, Kinomap og mange flere (nämä kuitenkin vaativat tilausmaksun).

POLJINANALYYSI
Poljinanalyysi on innovatiivinen toiminto, joka analysoi pyöräilijän poljintehon läpi koko poljinkierroksen 12-pisteen järjestelmän avulla.

TEHO
Drivo II -trainerin ylämäkisimulointi on jopa 24 %, tehoa trainerissa on 40 km:n tuntinopeudessa on 2300 W ja 60 km:n tuntinopeudessa 3600 W. Näin ollen maantiepyöräilyn harjoituskartoista saa kaikki hyödyt irti, nyt on todella mahdollisuus tehdä aidontuntuista ylämäkiharjoittelua, spurtteja ja kiritystä. Drivo II mahdollistaa monipuolisen sisäharjoittelun.

HILJAINEN, TUKEVA JA KÄYTÄNNÖLLINEN
Drivo II on käytössä erittäin hiljainen. Ainut kuuluva ääni on ketjun liike ja oma hengitys. Direto on myös erittäin tukeva. Sen saa myös tarvittaessa taitettua kokoon. Kokoontaitettuna Drivo II on helppo kantaa ja sen muotoillusta käsikahvasta saa tukevan otteen.

MITKÄ PYÖRÄT SOPIVAT ÄLYTRAINERIIN?
Drivo II:een sopivat useimmat maantie- ja MTB-pyörät, myös 142 x 12 -navalliset, joissa Thru-akseli.

REALISTINEN TUNTUMA
Olipa edessäsi Elite Real -videon jyrkkä nousu tai hidastelet Zwiftin tulivuorta ihastellen niin traineri reagoi välittömästi poljinliikkeeseen. Tuntuma on sen verran realistinen, että luulisi polkevansa ulkona aidolla alustalla. Kokeile – tulet varmasti yllättymään positiivisesti!

Tuotetiedot:
- Interaktiivinen Smart-rulla, suoraveto sähkömagneettijarru, jossa OTS-tehoanturi
- Yhteensopivat pyörät: Kilpa- ja kaupunkipyörät, myös hiilikuiturunkoiset. 130–135 x 5 mm napa sekä Thru-akseli 142 x 12 mm
- Kytketään virtalähteeseen
- ANT+, BT
- Suoravetoinen
- Teho: 2300 W (40 km/t) - 3600 W (60 km/t)
- Ohjelmapäivitys mahdollista
- Yhteensopivuus: Älypuhelin, tabletti, pyörätietokone, urheilukello, Windows ja Mac, ANT+ ja/tai Bluetooth®
- Tiedonsiirto: ANT + ™ (FE-C, Power, Speed & Cadence) ja Bluetooth (FTMS, Power and Speed & Cadence)
- Yhteensopivia ohjelmia: My E-Training, Zwift, Trainer Road, Kinomap, Rouvy, The Sufferfest, Road Grand Tours, VirtuGo, FulGaz, Bikevo m.m. (kaikissa maksullinen käyttö)
- Mittaa: Tehon, nopeuden ja kadenssin (myös sykkeen yhdistettynä sykemittariin, ei sisälly)
- Yhteensopivat takapakat: Shimano og SRAM 9/10/11 speed sekä hankimalla adapterin myös Campagnolo 9/10/11 speed
- Nousukulma: 24 %
- Vauhtipyörä: 6 kg
- Tarkkuus: +/- 0,5 %
- Osittain kokoontaitettava
- Lisäetu: 36 kk:n My E-Training -harjoitusohjelman ilmaistilaus
- Koko käyttövalmiina: P 76 x L 79 x K 52 cm

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä