Direto Interactive Smart Trainer & Power bundle, harjoitusvastus ja varusteet, BLACK

719€

Tuotekuvausarrow down icon
Pakkaus, jossa taitettava interaktiivinen älytraineri, suojamatto, hikisuoja, Boost-adapteri harjoitteluun ja lämmittelyyn sekä 12 kuukauden My E-training.

Direto on uuden sukupolven interaktiivinen harjoitusvastus kotikäyttöön, verkkoyhteys tietokoneen, tabletin ja puhelimen kautta. Tukeva, tehokas ja erittäin hiljainen uudella älyteknologialla varustettu harjoitusvastus. Luotettavat mittaustulokset kahden prosentin tarkkuudella. Tehon mittaus perustuu algoritmeihin. Mukana etupyörän tuki.

Pakkauksessa saat myös kaiken tarvittavan pyöräilyharjoittelun aloittamiseen tai kisalämmittelyyn. Iso suojamatto suojaa alustaa jäljiltä ja hieltä ja on miellyttävä alusta pyörälle ja harjoitusvastukselle. Hikisuoja suojaa pyörää hieltä, joka voi heikentää lakkausta ja päästä laakereihin ja vaijereihin. 148 x 12 Boost -adapterin ansiosta harjoitusvastusta voi käyttää Boost-navoissa.

Lisäksi saat 12 kuukauden maksuttoman My E-Training -ohjelman tilauksen.

ÄÄRIMMÄISEN TARKAT MITTAUSTULOKSET
Direton innovatiivinen OTS-anturi (Optical Torque Sensor) mahdollistaa tehon mittauksen kahden prosentin tarkkuudella. Poljinkierron aikana anturi rekisteröi tehon jopa 12 eri kohdasta. Mittaustuloksen näkee heti ja poljintehoa voi tarvittaessa korjata välittömästi.

Diretossa on automaattinen vastuksen säätö, joka tahdittaa harjoitusrupeamaa. Tätä pro-tiimit, kuten Equipe Cycliste Groupama-FDJ ja UAE Team Emirates, käyttävät lämmittelyyn ennen kisoja.

AINUTLAATUINEN YHTEENSOPIVUUS
Direto on uuden sukupolven interaktiivisia ANT+™-, FE-C- ja Bluetooth-harjoitusvastuksia. Se on yhteensopiva kaikenlaisten iOS-, Android-, OSX- ja Windows-pohjaisten sovellusten, ohjelmistojen, tietokoneiden ja laitteiden (puhelin ja tabletti) kanssa.

Direto toimii My E-Training -harjoitusohjelman kanssa (saat käyttöösi 12 kk:n ilmaistilauksen) sekä muiden harjoitusohjelmien (maksullinen tilaus) kanssa, joista esimerkkeinä: Zwift, TrainerRoad, The Sufferfest, Bikevo ja Kinomap.

POLJINANALYYSI
Poljinanalyysi on innovatiivinen toiminto, joka analysoi pyöräilijän poljintehon läpi koko poljinkierroksen 12-pisteisen järjestelmän avulla.

Direton tiedot, kuten välitön teho poljinliikkeessä, voidaan näyttää kahdenlaisilla diagrammeilla. Tämän ansiosta pyöräilijä voi arvioida perusteellisesti poljinliikkeen mekaanista tehokkuutta sekä säätää ja korjata sitä tarvittaessa.

Poljinanalyysitoiminto on ostettavissa Eliten My E-Training -ohjelmassa.

ZWIFT-SERTIFIOINTI
Direto on yksi suhteellisen harvoista kotikäyttöön kehitetyistä trainereistä, joka on saanut Zwift-sertifioinnin. Zwift-sertifioinnin saaminen vaatii esimerkiksi, että harjoitusvastuksessa on Bluetooth-yhteys, vastus ohjautuu automaattisesti ohjelmasta käsin ja trainerissa on ERG-tila sekä alle kolmen prosentin tarkkuus. Elite Direto, Drivo II ja Rampa ovat harvoja, jotka ovat täyttäneet nämä vaatimukset.

TEHO
Direto-trainerin ylämäkisimulointi on jopa 14 %. Tehoa trainerissa on 40 km:n tuntinopeudessa 1400 W ja 60 km:n tuntinopeudessa 2200 W. Näin ollen maantiepyöräilyä simuloivista harjoituskartoista saa kaiken hyödyn irti, nyt on todella mahdollisuus tehdä aidontuntuista ylämäkiharjoittelua, spurtteja ja kiritystä. Direto mahdollistaa monipuolisen sisäharjoittelun.

KÄYTÄNNÖLLINEN
Direto on käytössä erittäin hiljainen. Ainoa kuuluva ääni on ketjun liike. Direto on erittäin tukeva. Sen saa myös tarvittaessa taitettua kokoon. Kokoon taitettuna Direto on helppo kantaa, ja sen muotoillusta käsikahvasta saa tukevan otteen.

YHTEENSOPIVA
Yhteensopiva maantie- ja maastopyörien sekä kaupunkipyörien kanssa, joissa on 142 x 12 for Thru axle.

Tuotetiedot:
– Rullan tyyppi: Interaktiivinen Smart-rulla, suoraveto sähkömagneettijarru, jossa OTS (vapaavalintainen momenttitoiminto) -wattimittari
– Yhteensopivat pyörät: Kilpapyörät, maasto- ja kaupunkipyörät, myös hiilikuitu, joissa on napa 130–135 x 5 mm ja QR-järjestelmä ja 142x12 mm Thru axle (Boost 148x12 mm:n takanapoihin on saatavilla adapteri)
– Liitäntäilmaisimet: Verkkovirta, ANT+, BT): 3 merkkivaloa
– Mukana toimituksessa: Quick Release polku- ja maastopyöriin (5 mm)
– Voimansiirto: Ei ole (suoratoiminen)
– Jännite: 110–240 V
– Teho: 1400 W (40 km/t) - 2200 W (60 km/t)
– Mahdollisuus ohjelmapäivitykseen: Kyllä
– Ohjaus: Älypuhelin, tabletti, pyörätietokone, urheilukello, Windows ja Mac, ANT + ™ ja/tai Bluetooth
– Tiedonsiirto: ANT + ™ (FE-C, Power, Speed & Cadence) ja Bluetooth (FTMS, Power and Speed & Cadence)
– Yhteensopivia ohjelmia: My E-Training, Zwift, Trainer Road, Kinomap, Rouvy, The Sufferfest, VirtuGo, FulGaz, Bikevo ym.
– Mittaus: Teho, nopeus ja kadenssi (syke yhdistettynä sykemittariin, ei sisälly)
– Yhteensopivat takapakat: Shimano ja SRAM 9/10/11 speed, Campagnolo 9/10/11 speed adapterilla (ostettavissa erikseen)
– Nousukulma enintään: 14 %
– Vauhtipyörä: 4,2 kg
– Tarkkuus: +/- 2 %
– Kokoon taitettava: Kyllä
– Lisäksi: 12 kuukauden maksuton My E-Training -ohjelman ja -sovelluksen tilaus
– Paino: 16 kg
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä