XXL-kokoinen Kesäale käynnissä! Jopa -60% Katso tarjoukset

Elektroniikka

Tältä sivulta löydät kaikki elektroniikkatuotteet, kuten sykemittarit, urheilukellot, pyörämittarit, etäisyysmittarit ja GPS-laitteet. XXL:stä saat urheiluelektroniikan aina parhaaseen hintaan. Katso valikoima tunnetuilta merkeiltä, kuten Polar, Garmin ja Suunto.

Katso kaikki tuoteryhmät

Elektroniikka

XXL:stä löydät laajan valikoiman urheiluelektroniikkaa huippuhintaan. Olit sitten urheilun ammattilainen tai aloittelija, saat enemmän hyötyä harjoittelustasi urheiluelektroniikan avulla.

Urheilukellot ja sykemittarit

Urheilukello auttaa sinua treenaamaan oikein ja kehittymään nopeammin. Urheilukellon avulla voit seurata edistymistäsi tai vain päivittäistä aktiivisuuttasi. Urheilukello helpottaa myös löytämään sopivan tasapainon urheilun ja levon väliltä. XXL:stä löydät laajan valikoiman urheilukelloja ja sykemittareita huippumerkeiltä, kuten Polar, Garmin ja Suunto.

Mikä urheilukello sopii minulle?

Urheilukelloja on saatavilla useita useita erilaisia, yksinkertaisista ja suhteellisen edullisista sykemittareista arvokkaisiin ja teknisesti erittäin kehittyneisiin multisport-kelloihin ja älykelloihin. Mutta millainen urheilukello sinun kannattaa valita? Onko kallein ja teknisin urheilukello aina paras vaihtoehto? Vastaus on ei. Se mikä on toiselle paras urheilukello, ei välttämättä ole sinulle paras urheilukello. Olemme koonneet oppaan, josta voit lukea hyödyllisiä vinkkejä urheilukellon valintaan ja, mikä urheilukello tai sykemittari sopii juuri sinulle.

GPS-laitteet harrastelijoille ja ammattilaisille

GPS-laitteet ovat tärkeitä turvallisuuslaitteita retkeilyssä. GPS-laite toimii GPS-satelliittien avulla, jotka määrittävät sinun sijaintisi. GPS-laitetta hankkiessa on hyvä miettiä käyttötarkoitusta. Mikäli laite tulee ainoastaan varalaitteeksi riittää hieman pienempi ja edullisempi laite. Mikäli tarvitset GPS-laitetta enemmän, kannattaa hankkia laite missä on isompi näyttö. Karttaa tutkiessa iso näyttö helpottaa suunnistamista ja reitin suunnittelua/hahmottamista. GPS-laitteita on sekä kosketusnäytöllä että näppäimillä. Kosketusnäyttö on hyvä, kun haluat maksimoida näyttöpinta-alan. Napeilla varustettu GPS-laite on taas helpompi käyttää isommatkin hanskat kädessä.

Mikäli suuntaat kauas erämaahan mobiiliverkkojen ulottumattomiin, on satelliittitoiminen GPS-turvalaite todella fiksu turvavaruste. Se toimii missä vain ja voit olla sillä yhteydessä läheisiin tekstiviestin välityksellä sekä lähettää hätäviestin, mikäli tarve vaatii. XXL:stä löydät GPS-laitteet ammattikäyttöön ja harrastuskäyttöön.

Pyörämittarit

Pyörämittarin avulla voit seurata mm. ajoaikaa, keskinopeutta, huippunopeutta, kuljettua matkaa ja kellonajan. Lisäksi joissain mittareissa on arvio kulutetuista kaloreista. Pyörätietokoneissa yhdistyy sykemittarit ja pyörämittarin ominaisuudet. Pyörätietokoneissa on GPS, tarkat navigointitoiminnot, kartat, reittien suunnittelu, kadenssi eli poljinnopeus, teho, korkeus sekä samat ominaisuudet kuin pyörämittareissa. Voit myös hankkia lisävarusteeksi sykevyön, jolloin voit seurata esimerkiksi sykettä ja palautumista pyörätietokoneesta.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL Reward-jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.