XXL logo
Kirjaudu sisään
 • 100toimitus yli 50€ tilauksiin*
 • 100päivän vaihto- ja palautusoikeus
 • Ilmainenpalautus ja vaihto
Cube Trike Hybrid Family 750, hybridipyörä, sähköpyörä, unisex - thumbnail - image 1Cube Trike Hybrid Family 750, hybridipyörä, sähköpyörä, unisex - thumbnail - image 2Cube Trike Hybrid Family 750, hybridipyörä, sähköpyörä, unisex - thumbnail - image 3Cube Trike Hybrid Family 750, hybridipyörä, sähköpyörä, unisex - thumbnail - image 4Cube Trike Hybrid Family 750, hybridipyörä, sähköpyörä, unisex - thumbnail - image 5Cube Trike Hybrid Family 750, hybridipyörä, sähköpyörä, unisex - thumbnail - image 6Cube Trike Hybrid Family 750, hybridipyörä, sähköpyörä, unisex - thumbnail - image 7Cube Trike Hybrid Family 750, hybridipyörä, sähköpyörä, unisex - thumbnail - image 8Cube Trike Hybrid Family 750, hybridipyörä, sähköpyörä, unisex - thumbnail - image 9
Vähissä
Vain verkkokaupasta
Cube Trike Hybrid Family 750, hybridipyörä, sähköpyörä, unisex - full image 1
Cube Trike Hybrid Family 750, hybridipyörä, sähköpyörä, unisex - full image 2
Cube Trike Hybrid Family 750, hybridipyörä, sähköpyörä, unisex - full image 3
Cube Trike Hybrid Family 750, hybridipyörä, sähköpyörä, unisex - full image 4
Cube Trike Hybrid Family 750, hybridipyörä, sähköpyörä, unisex - full image 5
Cube Trike Hybrid Family 750, hybridipyörä, sähköpyörä, unisex - full image 6
Cube Trike Hybrid Family 750, hybridipyörä, sähköpyörä, unisex - full image 7
Cube Trike Hybrid Family 750, hybridipyörä, sähköpyörä, unisex - full image 8
Cube Trike Hybrid Family 750, hybridipyörä, sähköpyörä, unisex - full image 9
Katso samankaltaiset tuotteet
 • 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus
 • 100% tyytyväisyystakuu
 • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille

Selaa

TuotekuvausOppaatTuotearvostelut

CubeCube Trike Hybrid Family 750, hybridipyörä, sähköpyörä, unisex

7499€

Verkkokaupan varastotilanne:

Ei saatavilla verkkokaupasta

Click & Collect:

Ei saatavilla tälle tuotteelle

Tarkista myymäläsaatavuus

Valitse koko tarkistaaksesi myymäläsaatavuus

Tarkista express-toimitusmahdollisuus

Aina ilmainen toimitus tavarataloihimme (alle 35kg tuotteille)

Tuotekuvaus

Monipuolinen ja mukava sähköpyörä, jossa 3 rengasta ja EPP-vaahtomuovilaatikko. Tukeva alumiinirakenne Tehokas Bosch-moottori. Hydrauliset levyjarrut. 18 napavaihdetta. Suntour-joustohaarukka Lastenistuimet. Sadesuoja Downtube Storage. Akkukapasiteetti: 750Wh. Paino: 75 kg.

CUBE Trike Family Hybrid -pyörässä "tavallisen" hybridipyörän helppo käsiteltävyys on yhdistetty monipuoliseen tavarajuhtaan sekä kolmen renkaan tarjoamaan turvallisuuteen ja vakauteen. Trike Family Hybrid 750 -pyörä on yhdistänyt turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden samaan pakettiin. Tästä voi kiittää yhteistyössä BMW:n kanssa tehtyä innovatiivista suunnittelutyötä ja Boschin neljännen sukupolven CX Line -moottoria. Rungossa on jopa säilytystila ja pyörän eteen on mahdollista asentaa tavarateline.

Tärkeimmät ominaisuudet:
- High performance aluminum
- Hydrauliset levyjarrut
- Comfort Ride Geometry
- Tehokas Bosch-moottori
- EPP foam box
- 18 napavaihdetta

Tällainen se on: CUBE-hybridipyörä, joka saattaa pystyä korvaamaan auton.
Trike Family Hybrid on niin täynnä nerokkaita suunnitteluyksityiskohtia, että on vaikea tietää, mistä aloittaa. Konsepti itse on aivan uusi ja tehty yhteistyössä BMW:n kanssa.

Kaksi moottorikäyttöistä takarengasta auttavat antamaan Trike Hybridille poikkeuksellisen pidon ja vakauden, mikä tekee siitä niin monipuolisen. Tämän saavuttamiseksi CUBE kehitti vakionopeusliitoksen – lainattu autotekniikasta – jotta jokainen rengas voi pyöriä itsenäisesti. Se on huoltovapaa, yksikomponenttinen malli, joka on suunniteltu selviytymään lukuisista kilometreistä.

Tehokkaat levyjarrut – ja ylimääräinen seisontajarru – pitävät nopeuden kurissa, ja helppokäyttöiset portaattomat napavaihteet helpottavat polkemista millä tahansa reitillä. Edessä on Suntour Mobie34 Cargo -joustohaarukka, jonka ansiosta ajamisesta kuoppaisilla kaupungin kaduilla tulee mukavaa.

Teleskooppinen satulatolppa ja ohjainkannatin sekä säädettävä ohjaustangon kulma helpottavat pyörän säätämistä sopivaksi kaikille pyörän käyttäjille. Takana on monipuolinen tavaratila, jossa on sisäänrakennetut (mutta irrotettavat) istuimet, turvavaljaat ja sadesuoja. Tämän ansiosta sinun on helpompi kuljettaa lapsia ja ostoksia tai mitä sinun täytyykin ottaa mukaasi, jopa pitkiä matkoja. Pyörän ainutlaatuinen kallistusmekanismi yhdistettynä kolmen pyörän vakauteen tarkoittaa, että sitä on yhtä helppo käsitellä kuin perinteistä hybridipyörää.

HIGH PERFORMANCE ALUMINUM
Korkean suorituskyvyn alumiinissa on kyse parhaan suorituskyvyn saamisesta esiin tästä vahvasta ja kestävästä materiaalista. Käyttämällä tarpeisiinsa sopivaa seoslaatua CUBE säätää putkiprofiilit huolellisesti kuhunkin kohtaan sopiviksi ja hitsaa sitten huolellisesti jokaisen rungon. Se tekee pyörästä kevyen, vahvan, kestävän ja turvallisen.

GRAVITY CASTING
Gravity Castingissä nestemäinen alumiini valetaan erittäin monimutkaisiin runko-osiin. Näin saadaan aikaan erittäin vahvoja rakenteita, jotka kestävät paremmin rasitusta. Esimerkiksi hybridimalleissa Cube pystyy luomaan moottorikiinnikkeen, joka on optimoitu selviytymään kuormituksesta lisäämättä tarpeetonta painoa tai uhraamatta voimaa.

COMFORT RIDE GEOMETRY
Kuten arvata saattaa, Comfort Ride Geometry tarjoaa maksimaalisen mukavuuden kahdella renkaalla. Loppujen lopuksi, kukapa ei haluaisi, että pyöräily tuntuu mukavalta? CUBE on hionut runkokulmien ja mittojen yksityiskohtia tehdäkseen ajoasennosta luonnollisen tuntuisen ja saadakseen aikaan ihanteellisen yhdistelmän vakautta ja ketteryyttä, jotta tunnet olosi paitsi mukavaksi myös itsevarmaksi.

DOWNTUBE STORAGE
Downtube Storage on nerokas tapa kuljettaa tavaroita lukittavassa, integroidussa ja turvallisessa tilassa. Irrotettavien tilanjakajien, sateenpitävän kannen ja helpon pääsyn ansiosta se on ihanteellinen tapa kuljettaa mitä tahansa vedenpitävästä takista välipaloihin ja käsineisiin... mitä ikinä tarvitsetkaan.

EPP FOAM BOX
Voidaksesi kuljettaa suurempia kuormia tarvitset paikan sitä varten ja tässä EPP-vaahtomuovilaatikkomme astuu kuvaan. Erittäin kevyt, mutta myös luja ja kestävä tavarapyörämme tarjoaa monipuoliset kuljetusmahdollisuudet, joita tarvitset lähes minkä tahansa kuorman kuljettamiseen turvallisesti.

TILTING TECH
Antaakseen Trike Hybridille sen poikkeuksellisen vakauden ja luonnollisen ajotuntuman, CUBE antoi sille innovatiivisen kallistusmekanismin. Pyörän etuosa kallistuu käännöksissä luonnollisesti kuljettajan mukana, mutta tavaratila jää pystyyn molempien takapyörien tarjotessa maksimaalisen pidon. Tämän ansiosta tuntuu kuin ajaisit tavallisella pyörällä, vaikka kuljettaisit kuormaa tai lapsiasi lastenistuimissa.

ONE SIZE CIONCEPT
Joustava ONE SIZE -konsepti tekee pyörästä niin monipuolisen, että sitä voi käyttää kuka tahansa pituudesta riippumatta. Satulaa ja ohjainkannatinta voi helposti säätää ylös tai alas sopimaan 160-190 cm pitkille pyöräilijöille, joten jokainen voi nauttia mukavasta ja rentouttavasta ajosta. Tämä on ihanteellinen pyörä jaettavaksi: koko perheelle, kumppanille, ystäville, naapureille tai kollegoille. Voit myös pitää sen itselläsi täydellisenä kumppaninasi minne tahansa elämä sinut viekin.

SADESUOJA JA ISTUIMET LAPSILLE
Lapset rakastavat polkupyöriä, ja he rakastavat niitä vielä enemmän, kun he voivat olla mukana pyörän kyydissä ja vain nauttia näkymistä. Suunnittelimme turvavaljailla varustetun turvaistuimemme juuri tätä ajatusta silmällä pitäen. Lapsesi voivat katsella maailman menoa pyörän kyydissä turvallisesti ja mukavasti. Sadesuoja pitää lapset jopa kuivina sateella

Tuotetiedot:
- Käyttö: Työmatkaliikenne, kaupunkipyöräily, sorapolut, touring, tavarankuljetus, lastenvaunut
- Käyttäjäryhmä: Aikuiset, unisex

PÄÄKOMPONENTIT
- Runko: High performance aluminium (ONE SIZE)
- Haarukka: SR Suntour MOBIE 34 CARGO 24", 100mm
- Vanteet: CUBE EX40, 507 x 36H / 406 x 32H, DISC, Tubeless Ready / 24" front wheelsize / 20" rear wheelsize
- Jarrut: Tektro Auriga Twin+ HD-E745 with parking lock mechanism (180/160)
- Eturenkaat: Schwalbe Pick-Up, Super Defense, 65-507
- Takarenkaat Schwalbe Pick-Up, Super Defense, 65-406
- Satula: Natural Fit Sequence Comfort
- Satulatolppa: Satori Sorata 34,9mm, 280mm -440mm telescoping seatpost
- Etuvalo: ACID Front Light PRO-E 110, 5-16V, DC
- Takavalo: Supernova T-M99
- Polkimet: CUBE PP MTB
- Lokasuojat: ACID 75
- Tuki: Ursus XXS
- Etunapa: Cube Cargo Hub, 36H, Straightpull, 110x15mm Boost
- Takanapa: Cube Trike Hub, Straightpull
- Paino: 75 kg
- Rungon koko: ONE SIZE

VOIMANSIIRTO
- Vaihteiden lukumäärä: 18
- Vaihtaja: Enviolo Cargo (napavaihde)
- Vaihdevipu: Enviolo Cargo manual
- Takapakka: KMC 3mm, 18T
- Kampisarja ACID E-Crank, 170mm, 42T
- Ketju: KMC e101 EPT

OHJAUS
- Ohjaustanko: CUBE Comfort Trail Bar, 700 mm
- Ohjainkannatin: Cube Comfort Stem Pro 31.8mm Adjustable
- Kahvat: ACID Travel Comfort Gripshift
- Headset: ACROS FI-Link, Top Zero-Stack 1 1/2" (ZS 56mm), Bottom Zero-Stack 1 1/2" (ZS 56mm)

MOOTTORI JA AKKU
- Moottorin tyyppi: Bosch Drive Unit Cargo Line Generation 4 (85Nm) Cruise (250Watt), Smart System
- Moottorin sijainti: Kampisarja
- Moottorin wattiteho: 250
- Ohjausyksikkö: Bosch LED Remote
- Suurin vääntömomentti, Nm: 85
- Akkutyyppi: Bosch PowerTube 750 Axial
- Akun sijainti: Rungossa, tangon alla
- Akkukapasiteetti: 750Wh
- Kantama: 60 – 120 km
- Lataussyklien määrä: Jopa 1000
- Näyttö: Bosch Kiox 300
- Laturi: Bosch 4A

Muut ostivat myös

Samankaltaisia tuotteita

Tuotearvostelut

Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja.