Celsius 335 ml, energiajuoma, Strawberry Breeze

1,75€

Celsius 335 ml, energiajuoma, Strawberry Breeze

1,75€

Tuotekuvausarrow down icon
Vitamiineja sisältävä sokeriton juoma, jolla on tutkitusti todistettu vaikutus. Celsius-juomaa voi nauttia hyvällä omallatunnolla, sillä se ei sisällä sokeria.

Sisältää C-vitamiinia ja kuutta B-vitamiinia:
C-vitamiini (askorbiinihappo) edistää hermoston ja immuunipuolustuksen pysymistä normaalina. Se myös lisää raudan imeytymistä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini on antioksidantti, joten se edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

B-vitamiinit niasiini (B3-vitamiini), pantoteenihappo (B5-vitamiini), riboflaviini (B2-vitamiini), B6-vitamiini ja B12-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Lisäksi ne ja B-vitamiini biotiini edistävät hermoston normaalia toimintaa ja normaalia energia-aineenvaihduntaa. Riboflaviini myös edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä (katso antioksidantteja koskevat tiedot jäljempää).

Sisältää runsaasti antioksidantteja muun muassa vihreästä teestä, inkivääristä ja guaranasta:
Celsius-juoma sisältää useita antioksidanttien lähteitä: C-vitamiinia, B-vitamiini riboflaviinia, guaranaa, vihreä tee -uutetta ja inkivääriä. Antioksidantit edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Hapettumisstressi muodostaa vapaita radikaaleja, jotka puolestaan käynnistävät haitallisen ketjureaktion. Sen seurauksena voi syntyä infektioita, tulehdustiloja ja syövän esiasteita.

Celsius sisältää kofeiinia ja guaranaa, jotka antavat energiaa. Yksi tölkillinen vastaa kahta kahvikupillista. Siksi Celsius-juomaa ei suositella kofeiiniherkille.
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä