Forest makuupussipeitto, Sininen

29,90€

Tuotekuvausarrow down icon
Kätevä ja mukava makuupussipeitto, jossa on pitkä vetoketju. Pituus 180 cm ja leveys 75 cm, mukana suojapussi. Kaksi makuupussia voidaan liittää yhteen.

Sopii ulkona yöpymiseen lämpimällä säällä sekä sisällä nukkumiseen. Makuupussin saa avattua peitoksi.

Tuotetiedot:
- Lämpötilasuositus +15ºC
- Paino suojapussilla (+-10%): 1,2 kg
- Toppaus: 100 % Polyesteriä
- Pussin pituus/leveys: 75 x 200 cm
- Väri: Sinisenvihreä

EN13537-standardi määrittelee makuupussien neljä lämpötilarajaa:

T Comfort – T(com): Mukavuuslämpöalueen alaraja, jossa keskiverto (25-vuotias, 160-senttinen ja 60-kiloinen) nainen tai kokematon retkeilijä voi nukkua yöunensa selällään rentoutuneesti ja palelematta.

T Limit – T(lim): Lämpötilan alaraja, jossa keskiverto (25-vuotias, 173-senttinen ja 70-kiloinen) mies tai kokenut retkeilijä voi vielä nukkua yöunensa kääriytyneessä asennossa ilman, että hän palelee.

T Extreme - T(ext): Riskialueen lämpötilan (T lim – T ext) alaraja kylmissä olosuhteissa, joissa makuupussi vielä suojaa makuupussiin kääriytynyttä hytisevää keskiverto naista hypotermialta kuuden tunnin ajan. Riskialueella voidaan tuntea voimakasta kylmän tunnetta ja siihen liittyy hypotermian riski.

T Maximum – T(max): Mukavuusalueen lämpötilan yläraja. Lämpötila, johon saakka keskivertomies voi nukkua osittain peittelemättömänä (kädet pussin ulkopuolella) ilman, että hän hikoilee paljon.

Kaksi ensimmäistä lämpötilrajaa (T-com ja T-lim) ovat makuupussia hankkivalle kuluttajalle tärkeimmät. Voidaan lisäksi olettaa, että pohjoismaalaiset ovat etelä- ja keskieurooppalaisia paremmin tottuneita kylmään.
Tekniset tiedotarrow down icon
  • Käyttäjäryhmä: Naiset  Miehet  Unisex 
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä