Encore X, lastenkuljetusvaunut, Vaaleansininen

399€

Tuotekuvausarrow down icon
Pyörän perään kiinnitettävät 1–2 lapsen lastenkuljetuskärryt, muuntuvat myös työnnettäviksi lastenrattaiksi. Hyvä jousitus. Paino 11,7 kg.

Encore X on kaikin puolin käytössä mukava. Säilytystila istumatilan takana on varsin tilava ja tänne mahtuvat jalkapallot ja muut leikkikalut tai ostoskassit.

Pyörävaunujen muuttaminen työnnettäviksi lastenrattaiksi käy hetkessä, koska lastenrattaisiin tarvittava etupyörä aina on mukana. Etupyörä käännetään ylös tai alas tarpeen mukaan. Vaunut sopivat yhteen Burley’n koko lisävarustusvalikoimaan, joka mahdollistaa vaunujen kanssa juoksulenkkeilyn, tavarankuljetuksen ja latuhiihdon.

Encore X on mukavasti sisustettu hyvin topatuilla istumatyynyillä sekä kevyesti värjätyille sekä UV-suojatuilla sivu- ja takaikkunoilla. Lisäksi kuljetusvaunujen jousitus tekee menosta miellyttävän tasaista. Takaikkuna mahdollistaa ilmanvaihdon ja miellyttävän mikroilmaston sisällä vaunuissa. Vaunut sopivat myös tavarankuljetukseen, jolloin istuintyynyt voi poistaa. Vaunut saa turvallisesti parkkiin lukitsemalla napajarrun.

Vaunut saa kätevästi taitettua kokoon ja pyörät irtoavat napin painalluksella. Ergonomisesti muotoiltu kuljetuskahva on säädettävissä korkeussuunnassa. Peitemateriaali kestää vettä ja sulkemalla vetoketjut vaunut suojaavat hyvin märältä.

Tuotetiedot:
- Tilaa: 1–2 lapselle
- Maksimikuormitus: 45 kg
- Istuinkorkeus: 64,8 cm
- Istuinleveys: 57,2 cm
- Hartialeveys: 55,9 cm
- Jalkatilan leveys: 53,3 cm
- Ikkunoiden UV-suojakerroin: UPF 30
- Tavarasäilytys, tilavuus: 47,5 L
- Rengaskoko, halkaisija: 51 cm, 24 tuumaa
- Kuljetuskahvan korkeus: 76,2–116,8 cm
- Mitat, asennettuna: P 84,5 x L 78,7 x K 94 cm
- Mitat, kokoon taitettuna: P 91,4 x L 78,7 x K 30,5 cm
- Paino, mukaan luettuna vetoaisa: 11,7 kg.
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä