Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

Artikkelisivu /

XXL Black Friday 2018 tarjoukset

XXL Black Friday 2018 eli musta perjantai saapuu jälleen marraskuussa suurempana kuin koskaan. Perjantai 23. marraskuuta 2018 on todellinen juhlapäivä jokaiselle urheilun ja ulkoilun ystävälle. Mikäli uskomattomat tarjoukset ja laatumerkkien urheilutuotteet kiinnostavat sinua, olet oikeassa paikassa. XXL rysäyttää hinnat päiväksi pohjalukemiin.

 

Tarjoukset XXL.fi-verkkokaupasta ja XXL-tavarataloista

Mustana perjantaina XXL.fi-verkkokauppa ja XXL-tavaratalot ovat pullollaan toinen toistaan uskomattomampia tarjouksia. Tämä on se ”kerran vuodessa” alennusmyynti, josta et halua jäädä paitsi. Löydä suosikkisi tavarataloistamme tai XXL.fi-verkkokaupasta.

 

Kuule ensimmäisenä XXL Black Friday 2018 tarjouksista

Tilaa XXL-uutiskirje ja varmista, että kuulet ensimmäisten joukossa mahtavista Black Friday 2018 tarjouksista. Uutiskirjeen tilaajana saat myös muuta hyödyllistä tietoa, kuten viikoittain vaihtuvat parhaat tarjoukset aina ensimmäisenä suoraan sähköpostiisi.

Marraskuun Black Friday -kampanjaa odotellessasi voit myös tutustua XXL.fi-verkkokaupan extralaajaan valikoimaan urheilun ja ulkoilun huippumerkkejä.

 

Tämä on XXL:n Black Friday 2018

Musta perjantai 2018 -alennusmyynnin aikana löydät XXL:stä urheilun ja ulkoilun merkkituotteita todella edulliseen hintaan. Musta perjantai on kerrassaan mainio tilaisuus päivittää kerralla vanhat urheiluvälineet uusiin ja aloittaa joululahjojen hankinta hyvissä ajoin - tietysti uskomattomin XXL-tarjoushinnoin! XXL-tavarataloista löytyvien tarjousten lisäksi löydät XXL.fi-verkkokaupasta Black Friday -ekstratarjoukset. Huomioithan, että verkkokaupan tarjoukset ovat voimassa vain verkossa.

 

Mikä on Black Friday?

Black Friday on saanut alkunsa Yhdysvalloissa. Tempausta pidetään yleisesti joulusesongin avauspäivänä. Mustaa perjantaita vietetään Yhdysvalloissa joka vuosi kiitospäivän jälkeisenä perjantaina, aina marraskuun neljäntenä perjantaina.

Kyseessä on poikkeuksellisen suuri yksittäinen alennustapahtuma. Kampanjaan osallistuvien kauppojen lukuisten tuotteiden hinnat sukeltavat yhden päivän ajaksi pohjalukemiin.

Juuri poikkeuksellisten tarjousten ansiosta Black Friday on vakiinnuttanut asemansa Yhdysvalloissa yhtenä vuoden suurimpana ja vilkkaimpana alennuspäivänä. Suuren suosionsa myötä Black Friday on kasvanut myös kansainväliseksi alennusmyynniksi, Suomi mukaan lukien, sijoittuen erityisesti joululahjojen hankintaa ajatellen erittäin otolliseen aikaan.

 
Pohjoismaiden suurin urheiluverkkokauppa
Takaisin ylös