Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

Artikkelisivu /

Black Friday 2018 XXL tarjoukset

Black Friday Weekend XXL – vuoden kovin viikonloppu

Black Friday eli musta perjantai on loistava tilaisuus uudistaa treenivaatevarasto, parantaa uusilla retkivarusteilla retkikokemusta tai ottaa kick-startti joululahjaostosten tekoon. 
 
Black Friday 2018 antaa sinulle mahdollisuuden ostaa urheilun ja vapaa-ajan merkkituotteita tyrmäävin hinnoin.
 
Black Friday -myynti osuu aina Yhdysvaltojen kiitospäivän jälkeiseen perjantaihin. Mikäli tänä vuonna haluat tarttua tyrmääviin Black Friday -tarjouksiin, merkitse kalenteriisi perjantai 23.11.2018.
 
Oletko kärsimätön? Lämmittelemme päivittäin vaihtuvilla tarjouksilla XXL-tavarataloissa ja XXL.fi-verkkokaupassa. Paras tapa saada tietoa tarjouksista on tilata XXL-uutiskirje.
 

Black Friday on myös kick-startti joululahjaostosten tekoon. Tavarataloissa se tietää hyvää tunnelmaa ja paljon ihmisiä. Jos olet kiireinen tai teet ostoksia mieluummin rauhallisemmassa ympäristössä, ratkaisu on XXL.fi-verkkokauppa. Verkossa voit shoppailla kaikessa rauhassa. Tuotteet voit tilata kotiin tai valita toimitustavaksi pickup@store -toimituksen eli noudon haluamastasi tavaratalosta.

 

Black Friday - Mikä?

Black Fridayn juuret ovat Yhdysvalloissa. Black Friday eli ”musta perjantai” -nimityksen taustan kerrotaan olevan vähemmän hauska. Kiitospäivän jälkeisenä päivänä niin monilla oli tapana lähteä jouluostoksille, että se johti kaaokseen liikenteessä, onnettomuuksiin ja jopa väkivaltaisuuksiin. Tämän seurauksena Philadelphian poliisi antoi niinkin aikaisin kuin vuonna 1961 päivälle nimen Black Friday. Suhteellisen tumman puhuva päivä siis.

Sanaa «Black day» on käyttänyt myös lehdistö puhuessaan pörssiromahduksesta. Sanalla on alun perin ikävä klangi siis myös kauppiaille.

Mutta sitten jotkut fiksut keksivät, että tämän kaiken voisi kääntää joksikin positiiviseksi. ”If you can’t beat ‘em, join ‘em”, sanotaan englanniksi, ja niin sitten tehtiinkin. Kauppiaat painattivat nimen Black Friday paitoihinsa, ja päivä lanseerattiin ajankohdaksi, jolloin kauppiaat pääsivät kirjanpidossa punaisilta luvuilta mustille eli tappiollisesta tuloksesta voitolle.

Nykyään Black Friday on yksinkertaisesti vuoden paras shoppailupäivä. 

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tietää tyrmäävistä XXL Black Friday Weekend -tarjouksista ensimmäisten joukossa!

 

Pohjoismaiden suurin urheiluverkkokauppa
Takaisin ylös