Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

3-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

Artikkelisivu /

XXL 2017 Black Friday -tarjoukset

2017 Black Friday saapuu XXL:ään suurempana kuin koskaan! Vuonna 2017 perjantai 24.11. on juhlapäivä urheilun ja ulkoilun ystäville, sillä XXL.fi-verkkokauppa ja XXL-tavaratalot ovat pullollaan mielettömiä Black Friday -tarjouksia. Alun perin Yhdysvalloista Suomeen saapunut "musta perjantai" on yksi vuoden suurimmista kauppapäivistä, jolloin liikkeet tarjoavat tuotteitaan huokeaan hintaan. XXL:n meininki ei kalpene jenkkien rinnalla, sillä vuonna 2017 perjantai 24.11. tulee olemaan yksi vuoden suurimmista alennuspäivistä XXL:ssä! Älä jää paitsi mustan perjantain huipputarjouksista, vaan löydä suosikkisi tavarataloistamme  sekä XXL.fi-verkkokaupasta.

 

Mikä on Black Friday?

Black Friday on vuosittain Yhdysvaltojen kiitospäivän jälkeisenä perjantaina, eli marraskuun neljäntenä perjantaina, vietettävä alennustapahtuma, jolloin lähes kaikkien tuotteiden hinnat sukeltavat pohjalukemiin, ja lukuisat kaupat tarjoavat tuotteitaan asiakkailleen huikein alennuksin.

Mielettömien tarjousten ansiosta Black Friday on muodostunut yhdeksi vuoden suurimmista ostospäivistä, ja tempausta on pidetty myös joulusesongin avauspäivänä Yhdysvalloissa. Black Friday on suosion myötä kasvanut kansainväliseksi alennusmyyntien päiväksi, joka sijoittuu erityisesti joululahjojen hankintaa ajatellen erittäin otolliseen aikaan.

Mustan perjantain aikaan löydät XXL:stä urheilun ja ulkoilun merkkituotteet huipputarjouksin. Black Friday on loistava tilaisuus päivittää urheiluvälineet kuntoon sekä aloittaa joululahjojen hankinta huippuhinnoin. XXL-tavarataloista löytyvien tarjousten lisäksi löydät XXL.fi-verkkokaupasta Black Friday ekstratarjoukset, jotka ovat voimassa vain verkossa.

 

Kuule ensimmäisenä Black Friday 2017 -tarjouksista

Tilaa XXL-uutiskirje ja varmista, että kuulet ensimmäisten joukossa mahtavista Black Friday 2017 tarjouksista. Uutiskirjeen tilaajana saat myös viikoittain vaihtuvat parhaat tarjoukset aina ensimmäisenä suoraan sähköpostiisi.

Black Friday:ta odotellessa voit tutustua extralaajaan valikoimaan urheilun ja ulkoilun huippumerkkejä XXL.fi-verkkokaupassa.

Pohjoismaiden suurin urheiluverkkokauppa
Takaisin ylös