BikeFinder, polkupyörän paikannin, hälytin ja vakuutus, Blue/Black/Gray

79€

Tuotekuvaus
Nykyaikainen GPS/GSM- ja Bluetooth-tekniikkaa käyttävä paikannusratkaisu polkupyörille. Asennetaan ohjaustankoon, mistä varkaiden on lähes mahdotonta poistaa sitä. Paino 47 g.

BikeFinder kiinnitetään integroidaan ohjaustankoon asennuksen yhteydessä, sillä se laajenee tankoon. Sen poistamiseen tarvitaan erikoistyökaluja. Jos pyörä yritetään varastaa tai BikeFinder yritetään poistaa, omistajan puhelimeen lähetetään ilmoitus. Varastetun polkupyörän voi paikantaa BikeFinder-sovelluksen GPS/GSM- ja Bluetooth-toiminnoilla, jonka tarkkuus on pari metriä.

Tuote sisältää sekä BikeFinderin että polkupyörän varkausvakuutuksen, joka kattaa seuraavat:
- Täysarvovarkausvakuutus pyörän hinnasta riippumatta
- Ei arvonvähennystä. Vakuutuskorvausta haettaessa on esitettävä pyörän ostokuitti tai jos kuittia ei ole saatavilla, pyöräliikkeen tekemä arvon määritys
- Ei omavastuuta
- Voimassa koko maailmassa

Vakuutusehdot:
- Tuotteen asennus pyörään
- Tuotteessa on oltava toimiva akku
- Pyörän tiedot on rekisteröitävä BikeFinder-sovellukseen
- BikeFinder-tilaus on oltava voimassa, tilaus ostetaan erikseen osoitteesta www.bikefinder.com


BikeFinder voidaan asentaa sähkö-, hybridi-, maantie-, maasto- ja lastenpyörien ohjaustankoon. BikeFinder voidaan asentaa ohjaustankoihin, joiden halkaisija on 15–23 mm. Koska BikeFinder on lujatekoinen ja vedenkestävä, pyörä on mahdollista paikantaa myös vaativissa olosuhteissa.

Sovelluksesta voidaan käynnistää liikeanturi ja valita kolmesta erilaisesta ilmoitustilasta. Tuote lähettää tietoa vain, kun pyörä on liikkeessä, ja valittu tila määrittää, mitä tietoa siitä lähetetään ja kuinka usein.

Akun käyttöikä on jopa 8 viikkoa valmiustilassa, ja se on helppo ladata suoraan pyörässä USB-C-laturilla. Tuotetta ei siis tarvitse poistaa pyörästä latausta varten. BikeFinder voidaan ladata myös varavirtalähteellä esimerkiksi ajon aikana.

Tuotteessa on kiinteä SIM-kortti, jossa on tekstiviestit ja datasiirron sisältävä kiinteä kuukausihinta. Tuote rekisteröidään verkossa ostamisen jälkeen.

Mukana on erikoistyökalut asennusta ja poistamista varten.

Tuotetiedot:
– Vedenpitävä: Kyllä
- Akun kesto: Jopa 8 viikkoa
- SIM-korttiratkaisu: SIM-kortti on asennettu tuotteeseen, mutta käyttäjän on aktivoitava ja maksettava BikeFinder-liittymä itse
- Paikannuksen tarkkuus: 2 metriä
- Liikeanturi: Kyllä
- Paino: 47 g
- Mitat: 193,5 x 15 mm
- Sopii: Ohjaustankoihin, joiden sisähalkaisija on 15–23 mm
- Latauskaapeli: Mukana

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä