BikeFinder, polkupyörän paikannin, hälytin ja vakuutus, Sininen

109€

Tuotekuvausarrow down icon
Nykyaikainen GPS/GSM- ja Bluetooth-tekniikkaa käyttävä paikannusratkaisu polkupyörille. Asennetaan ohjaustankoon, mistä varkaiden on lähes mahdotonta poistaa sitä. Paino 47 g.

BikeFinder kiinnitetään integroidusti ohjaustankoon asennuksen yhteydessä, sillä se laajenee tankoon. Sen poistamiseen tarvitaan erikoistyökaluja. Jos pyörä yritetään varastaa tai BikeFinder yritetään poistaa, omistajan puhelimeen lähetetään ilmoitus. Varastetun polkupyörän voi paikantaa BikeFinder-sovelluksen GPS/GSM- ja Bluetooth-toiminnoilla, jonka tarkkuus on pari metriä.

Tuote sisältää sekä BikeFinderin että polkupyörän varkausvakuutuksen, joka kattaa seuraavat:
- Täysarvovarkausvakuutus pyörän hinnasta riippumatta
- Ei arvonvähennystä. Vakuutuskorvausta haettaessa on esitettävä pyörän ostokuitti tai jos kuittia ei ole saatavilla, pyöräliikkeen tekemä arvon määritys
- Ei omavastuuta
- Voimassa koko maailmassa

Vakuutusehdot:
- Tuotteen asennus pyörään
- Tuotteessa on oltava toimiva akku
- Pyörän tiedot on rekisteröitävä BikeFinder-sovellukseen
- BikeFinder-tilaus on oltava voimassa, tilaus ostetaan erikseen osoitteesta www.bikefinder.com


BikeFinder voidaan asentaa sähkö-, hybridi-, maantie-, maasto- ja lastenpyörien ohjaustankoon. Ohjaustangon halkaisijan on oltava 15-27 mm, jotta tila on riittävä BikeFinderille. Koska BikeFinder on lujatekoinen ja vedenkestävä, pyörä on mahdollista paikantaa myös vaativissa olosuhteissa.

Sovelluksesta voidaan käynnistää liikeanturi ja valita neljästä erilaisesta ilmoitustilasta. Tuote lähettää tietoa vain, kun pyörä on liikkeessä, ja valittu tila määrittää, mitä tietoa siitä lähetetään ja kuinka usein.

Akun elinikä on 8 viikkoa valmiustilassa ja ladataan helposti USB-C:llä pyörässä mukana olevalla varavirtalähteellä. Tuotetta ei siis tarvitse poistaa pyörästä latausta varten. BikeFinder voidaan tietenkin ladata varavirtalähteen avulla kuljetuksen aikana.

Tuotteessa on kiinteä SIM-kortti, jossa on tekstiviestit ja datasiirron sisältävä kiinteä kuukausihinta. Tuote rekisteröidään verkossa ostamisen jälkeen.

Mukana on erikoistyökalut asennusta ja poistamista varten.

Tuotetiedot:
- Vedenpitävä: Kyllä
- Akkujen kesto: Enintään 8 viikkoa
- SIM-kortti-ratkaisu: SIM-kortti on asennettu tuotteeseen, mutta käyttäjän on itse aktivoitava ja maksettava BikeFinder-tilaus
- Jäljityksen tarkkuus: Enintään 2 metriä
- Liiketunnistin: Kyllä
- Paino: 47 g
- Mitat: 193,5 mm x 15 mm
- Sopii seuraaviin: 15–27 mm ohjaustangon sisähalkaisija
- Lataaminen: Mukana USB-C, varavirtalähde ja latauskaapeli
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä