Trollhetta Lady, rinkka 75 L, Harmaa

229€

Tuotekuvausarrow down icon
Naisten todella mukava rinkka. Spine®Adjustable-kantorakenne, jossa yksilöllinen säätö. Kansiläpän saa kokonaan irti ja muunnettua pienemmäksi repuksi.

Trollhetta 75 L Lady on Berganin suosituimpia rinkkoja. Trollhetta Lady sopii naisen anatomiaan ja siinä on mukava ja käyttäjäystävällinen Spine®Adjustable kantorakenne. Koska selkäosuutta voi säätää pituussuunnassa ja olkahihnoissa on säätö, rinkka sopii kantajalleen erinomaisesti. Trollhetta-rinkassa on lisäksi nerokas irtiotettava ja pikkurepuksi muunnettava kansiläppä. Pikkureppua voi siis kantaa erikseen.

Rinkan saa myös etupuolelta avattua. Kansiläppässä on taskut sisä- ja ulkopuolella ja sen saa nostettua ja laskettua tarpeen mukaan. Lantiovyö on mukava ja tukeva ja siinä on myös ahkiota varten kiinnitys. Lantiovyöstä löytyy myös laajentuva tasku, johon mahtuu vesipuollo tai vaikkapa retkipatukka. Etupuolen ja sivujen isoihin verkkotaskuihin mahtuu vaikkapa kuoritakki.
Tuotetiedot:
- Tilavuus: 75 L
- Paino: 2,6 kg
- Käyttäjän pituus: 150–200 cm
- Pakkauspaino: maks 30 kg

Toiminnot:
- Kantorakenne
Spine®Adjustable-kantorakenne on mukavan joustava ja mahdollistaa oikean selkäpituuden säädön. Kansiläpän saa remmeillä vedettyä kompaktimmaksi.

- Rinkka
Tilava rinkka, jonka saa myös edestä avattua vetoketjulla.

- Taskut
Verkkotaskut Edessä iso verkkotasku Vetoketjullinen sisätasku
Lantiovyössä laajentuva vetoketjutasku.

- Lantiovyö
Mukava lantiovyö, jossa kiinnike ahkion vetämistä varten

- Kansiläppä
Irrotettava kansiläppä, jonka saa muunnettua pikkurepuksi. Pikkureppuun kuuluu lisäksi pidennysosa, jolloin siitä saa isomman.

Lisätoiminnot:
Runsaasti kiinnityspisteitä vaellussauvoja, jäähakkuita ja muut varustusta varten. Selässä, olkahihnoissa ja lantiovyössä hengittävää verkkoneulosta. Kompressioremmit molemmin puolin. Sääädettävä rintaremmi. Nesteytysjärjestelmä-valmius. Selkäosassa kantohihna. YKK-vetoketjut.

Materiaali:
- Nylon 420D Velocity, Nylon 210D Velocity, Nylon 840 D Ballistic
Tekniset tiedotarrow down icon
  • Tilavuus: 51-79 litraa 
  • Käyttäjäryhmä: Naiset 
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä