Vapor X2.7, nuorten maalivahdin patjat, White

379€

Tuotekuvaus
Hyvät nuorten maalivahdin laatupatjat. Patjojen taipuisuus ja joustavuus mahdollistavat sulavan liikkuvuuden ja erinomaisen nopeuden.

Liukupinnan profiili takaa mahdollisimman pienen kitkan ja siten nopean liikkuvuuden. Polven ylä- ja alapuolella patjoissa on erinomainen Dynamic Flex Core -jousto. Curv-komposiitistä valmistetut reisisuojukset takaavat tehokkaat perhostorjunnat.

Jalat taipuvat syvään ja luonnolliseen kulmaan 100 Degree Free Flex boot -nivellyksen ansiosta, mikä tekee liikkumisesta huomattavasti kevyempää ja helpompaa verrattuna moneen muuhun malliin.

Sivut ovat todella kiitettävän kevyet. Liukupinnan profiili takaa mahdollisimman pienen kitkan ja siten nopean liikkuvuuden.

Vapor X2.7 on vuorattu pehmeällä nahkaa imitoivalla nash-materiaalilla, joka takaa hyvän liikkuvuuden ja tuntuu erittäin mukavalta jalkaa vasten.

Patjoissa on kätevät tarranauhakiinnitykset ja Tune Fit -remmikiristykset takaamassa mukavan ja napakan istuvuuden. Alinna luistimia varten Monster H.A.L -remmit sekä tarranauhakiinnitys.

Tuotetiedot:
- Teknologia: Curv-komposiitti
- Pintamateriaali: Synteettinen nahka
- Dynamic Flex Core
- 100 Degree Free Flex
- Vuoraus: Pehmeä nash

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä