Racket Holder X6 Pure Aero, tennislaukku, Harmaa

119€

Tuotekuvausarrow down icon

Käytännöllinen laukku tennismailojen ja muiden varusteiden säilyttämiseen. Tilaa 1-2 mailan ja muiden peliin tarvittavien varusteiden säilyttämiseen.

Babolatin Racket Holder X6 Pure Aero on valmistettu innovatiivisesta PVC-ulkomateriaalista, joka kestää erittäin hyvin kulutusta ja sadetta ja tuulta. Laukku on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Kätevät sivutaskut pikkutavaroiden säilytystä varten.

Laukussa on kaksi suurta päälokeroa, joista toinen on eristetty mailojen ja varusteiden suojaamiseksi. Eristetty päälokero on tarkoitettu mailojen säilyttämiseen, kun taas urheiluvaatteet, tennispallot tai muut varusteet sijoitetaan toiseen lokeroon.

Laukun sisäpuoli on valmistettu kierrätetystä ja erittäin kestävästä polyesterimateriaalista. Laukussa on lisäksi käytännöllinen kenkätasku, jonka avulla voit helposti erottaa likaiset tenniskengät muista urheiluvaatteista ja varusteista. Kenkätasku on vedenpitävä ja läpinäkyvä.

Laukussa on kaksi tukevaa olkahihnaa, jotka on topattu mukavuuden takaamiseksi. Tämä tekee siitä helpon ja mukavan kantaa matkalla tenniskentälle tai sieltä pois. Olkahihnat voi myös haluttaessa irrottaa, jotta laukkua voi käyttää muihin tarkoituksiin, kuten käsimatkatavaralaukuksi lentokoneeseen.

Tuotetiedot:
- Tilavuus: 42 litraa
- Lokeroiden määrä: 3
- Mitat: 75 x 32 x 32 cm
- Materiaali: Polyesteriä
- Pintamateriaali: PVC
- Sisäpuolen materiaali: Uusiopolyesteri

Yksityiskohdat:
- Käytännölliset sivutaskut
- Irrotettavat olkahihnat
- Sisämateriaalia ei ole värjätty, jotta säästetään vettä tuotantoprosessissa

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.