JM Polar W25/2022 hero
Polar Vantage - Huippuluokan urheilukellot nyt XXL:ssä! Polar Vantage multisport -kellot ovat suunniteltu auttamaan jokaista urheilijaa saavuttamaan täyden potentiaalinsa. Polar Vantage -sarjaan kuuluu kaksi mallia: Vantage M2 ja Vantage V2, löydä itsellesi sopiva malli!
Vantage V2 on huippuluokan multisport -kello joka on suunniteltu vastaamaan ammattiurheilijoiden vaatimuksia. Juoksudynamiikkatiedot suoraan ranteesta ja barometrinen korkeudenmittaus yhdistettynä Polarin uudistettuun rannesykemittaukseen tekevät tästä kellosta pakkohankinnan. Training Load ja Recovery Pro -ohjelmat analysoivat rasitusta ja varmistavat aina oikean palautumisen. Kevyestä 66 gramman painosta huolimatta akun kesto on huikea: yli 40 tuntia harjoitustilassa! Gorilla -lasi ja kosketusnäyttö sekä asetukset yli 130 urheilulajille - kestävä harjoituskumppani kaikille jotka treenaavat kuin ammattilaiset!
Vantage M2 on edistynyt juoksu ja multisport -kello joka auttaa rikkomaan omat henkilökohtaiset ennätyksesi! GPS:llä varustettu erittäin kevyt urheilukello painaa ainoastaan 45g ja on kaiken kukkuraksi upean näköinen. Painostaan huolimatta Vantage M2 on ahdettu täyteen teknologiaa, Polarin uudistetulla ja tarkalla rannesykemittauksella, värinäyttö tekee käytöstä mukavaa ja vaihdettavilla rannekkeilla saat kelloon juuri toivomasi ulkonäon.
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL Reward-jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.