Lasten ja nuorten vaatteet ota 3, maksa 2 Tutustu valikoimaan

brandpage_938x400_Bauer

Bauer – Jääkiekkoluistimet, jääkiekkomailat, jääkiekkokypärät, ja jääkiekkovarusteet

Bauer tarjoaa korkealaatuisia jääkiekkovarusteita kaikille - nuorille ja aikuisille, aloittelijoille ja aktiivisesti jääkiekkoileville – myös tyttöjen jääkiekkoluistimet löytyvät valikoimista. Bauer haluaa kutsua kaikki pelaamaan pelaajien taitotasosta riippumatta. Tarvitsitpa sitten jääkiekkokypärän, hartiasuojat, jääkiekkohanskat tai jääkiekkohousut, kaikki tarvittavat jääkiekkovarusteet saat Bauerilta. Bauerin edistykselliset jääkiekkokypärät Poron -teknologialla varmistavat, että pääsi on suojattu ja voit keskittyä itse peliin.

Bauerilta löydät laajan valikoiman jääkiekkovarusteita juuri sinun tarpeisiisi. Sen takaa Bauerin kolme eri tuotesarjaa, Nexus, Supreme ja Vapor. Näistä mallistoista löydät varmasti sinun pelityyliisi sopivat jääkiekkoluistimet ja jääkiekkomailat. Näissä eri tuotesarjoissa suojat ja varusteet ovat leikkaukseltaan ja malliltaan erilaisia, joten sinulle löytyy varmasti hyvin istuvat varusteet Bauerilta.

Bauer tarjoaa myös laadukkaat varusteet ja rullaluistimet katukiekkoon. Street hockey on mitä loistavin tapa pitää tuntumaa yllä kesäkauden aikana. 

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL Reward-jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.