Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

Artikkelisivu /

Avajaispotti

Urheilu- ja liikunta on hauskaa ja haluamme jakaa tätä ilosanomaa! Nyt on mahdollista voittaa XXL kokoinen lahjakortti urheiluvälineisiin ja tehdä huikean paljon hyvää lasten ja nuorten liikunnan ja hyvinvoinnin eteen. Hyväntekeväisyyskohde päätetään myöhemmin ja Facebook-tykkääjillemme tullaan antamaan mahdollisuus vaikuttaa kohteen valintaan!

Tykkäämällä Facebook-sivuistamme voit vaikuttaa hyväntekeväisyyspotin sekä arvottavan lahjakortin kokoon! Lahjakortti arvotaan XXL Suomi Facebook-sivuista tykänneiden ja  XXL uutiskirjeen tilanneiden kesken. Tykkäämällä ja tilaamalla uutiskirjeen saat siis kaksi arpalipuketta!

Osallistumalla voit voittaa lahjakortin XXL-myymälään sekä lahjoittaa rahaa hyväntekeväisyyteen! Jokainen tykkäys Facebook sivuistamme kasvattaa lahjakortin arvoa 0,10€ ja samalla lisää 0,10€ hyväntekeväisyyspottiin. Kilpailuaikaa on 30.3.2014 asti. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Esimerkki: Jos sivuillamme on 100 000 tykkääjää 30.3.2014, arvomme 10 000€ lahjakortin kaikkien tykkääjien ja uutiskirjeemme tilaajien kesken. Lisäksi lahjoitamme 10 000€ lasten ja nuorten liikunnan ja hyvinvoinnin hyväksi.

Kilpailun Facebook-sivulle

 

Kilpailun säännöt

Järjestäjä: XXL Sports & Outdoor Oy (myöhemmin "järjestäjä").

Kilpailu ja osallistuminen:

Kilpailuun pääsee osallistumaan tykkäämällä XXL Suomi Facebook-sivuista. Kilpailuun on mahdollista osallistua myös tilaamalla uutiskirjeen www.xxl.fi sivustolla tai Facebook-sivulla.

Kilpailun palkinnot on määritelty järjestäjän Facebook-sivulla. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin ja kilpailun keskeyttämiseen. Kilpailun keskeytyessä jo arvotut palkinnot jaetaan voittajille, mutta uusia ei enää arvota. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi muuttaa rahaksi.


 

Osallistuminen:

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Facebookiin rekisteröityneet 15 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien järjestäjän työntekijät ja yhteistyökumppanit. Kilpailuun osallistutaan tykkäämällä XXL Suomi Facebook-sivuista tai tilaamalla XXL-uutiskirje. Kilpailuun osallistutaan internetissä järjestäjän Facebook-fanisivulla osoitteessa www.facebook.com/xxlsuomi tai tilaamalla uutiskirje osoitteesta www.xxl.fi. Tekemällä molemmat osallistut arvontaan kahdella arpalipukkeella. Uutiskirje on mahdollista peruuttaa myöhemmin.


 

Antamaasi sähköpostiosoitetta käytetään kilpailun palkintojen voitosta tiedottamiseen, ja se lisätään järjestäjän sähköpostilistaan eikä sitä luovuteta kolmansille tahoille. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla tai Facebookissa viestillä voittajan postilaatikkoon.

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Jos osallistujaa epäillään vilpistä tai osallistumisesta sääntöjen vastaisin tavoin, on järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen kokonaisuudessaan. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.


 

Järjestäjän vastuu:

Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat järjestäjvän vahingoista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Järjestäjä ei vastaa esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Kaikki palkintojen vastaanottajat vastaavat voiton toteuttamiseen liittyvistä kustannuksista. Kilpailun palkinnot toimitetaan voittajille viimeistään 2 viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta. Palkintojen toimitusta varten pyydämme voittajia ilmoittamaan postiosoitteensa sähköpostitse kilpailun jälkeen. Arvonnan järjestäjä vastaa arpajaisverosta.


 

Palkinnon luovutus / julkisuus

Järjestäjä ilmoittaa kilpailun voittajalle hänen osallistuessaan ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen tai Facebook- profiilin postilaatikkoon. Jos voittajaa ei tavoiteta viiden (5) päivän kuluessa hänen osallistumisen yhteydessä antamiensa yhteystietojen kautta, suoritetaan uusi arvonta ja palkinto siirtyy uudelle voittajalle. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan nimen myös järjestäjän nettisivuilla. Osallistujan etunimeä ja sukunimen ensimmäistä kirjainta voidaan käyttää myös painotuotteissa ja muussa markkinoinnissamme ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


 

Viralliset säännöt

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat hyväksyvät nämä kilpailun säännöt.

 

Pohjoismaiden suurin urheiluverkkokauppa
Takaisin ylös