Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

Artikkelisivu /

XXL REDI avajaiset

XXL-Redi-Avajaiset-Lander-Header-Reveal.jpg

 

 

ARVOMME 15 KAPPALETTA 200€ XXL-LAHJAKORTTIA AVAJAISJONOSSA KLO 06.45 MENNESSÄ OLEVIEN KESKEN!

 
XXL REDI tarjoaa avajaispäivän aamuvirkuille todellisen herkkupalan: arvomme klo 06.45 mennessä avajaisjonossa olevien kesken 15 kappaletta 200 euron arvoisia XXL-lahjakortteja! Avaamme REDIn XXL-tavaratalon ovet asiakkaille klo 07, tule paikalle hyvissä ajoin osallistuaksesi arvontaan sekä parantaaksesi himoitsemiesi avajaistarjousten saatavuuden.
 
Löydät avajaisjonomme kauppakeskuksen Skönen puolelta toisesta kerroksesta. Kauppakeskus REDIn metrokäytävät aukeavat avajaispäivänä kello 05, kauppakeskuksen muut ovet aukeavat kello 06. (Lahjakortti on voimassa kaksi vuotta, lahjakortilla ei voi maksaa XXL.fi-verkkokaupassa tai muiden maiden XXL-tavarataloissa eikä lahjakorttia voi vaihtaa rahaksi. Arvota suoritetaan klo 06.45 alkaen, XXL käyttää arvonnan alkamisajankohdan ajoittamiseen ja arvonnassa mukana olevien jonottajien päättämiseen Googlen atomikellon kellonaikaa. Jonottajat osallistuvat arvontaan arvontanumerolla, jotka jaetaan jonoon paikallesaapumisjärjestyksessä. Arvonnan lopputuloksista, alkamisajankohdasta ja arvonnassa mukana olevista tai arvonnasta myöhästyvistä jonottajista ei voi reklamoida.)

 

UUSI TAVARATALO, UUSI KONSEPTI! XXL REDIN AVAJAISET

XXL Redi on Suomen 16. XXL-tavaratalo ja ensimmäinen pääkaupunkiseudun tavaratalomme, joka on rakennettu uuden konseptimme mukaisesti. Kahteen kerrokseen jakautuva 2700-neliöinen sporttiparatiisi tarjoaa markkinoiden laajimman merkkituotevalikoiman ja extraedullisen hintatason lisäksi asiantuntevan palvelun.

 
redinaistentreenit.jpg

 

XXL-Redi-Avajaiset-Lander-Mapw.jpg

 

HUOLTOPISTE

Pyörien kausihuollot, korjaukset ja lisävarusteiden asennukset sekä luistinten teroitukset löytyvät huoltopisteen palveluvalikoimasta. Toteutamme myös voitelut, huollot ja korjaukset kaikille suksille ja lumilaudoille. Kaikki tämä ammattitaitoisesti ja nopeasti! Lue lisää xxl.fi/huolto.

HINTALUPAUS

XXL pyrkii aina olemaan markkinoiden edullisin vaihtoehto. Teemme kaikkemme, jotta sinä asiakkaana voisit luottaa siihen, että saat tuotteet meiltä edullisimmin. Lue lisää xxl.fi/asiakaslupaukset

100 PÄIVÄN VAIHTO-  JA PALAUTUSOIKEUS

Tarjoamme 100 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Vaihto ja palautus tehdään alkuperäistä kuittia vastaan, tuotteet tulee palauttaa käyttämättöminä alkuperäispakkauksissaan. Lue lisää xxl.fi/asiakaslupaukset

100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU

Jos et ole täysin tyytyväinen XXL:ltä ostamaasi tuotteeseen, voit vaihtaa sen toiseen saman tuoteryhmän tuotteeseen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty. Lue lisää xxl.fi/asiakaslupaukset.

PYÖRÄTAKUU

Tarjoamme XXL:ltä ostetuille polkupyörille määräaikaisen ilmaisen huoltopalvelun ja laajennetun tuotetakuun. Lue lisää xxl.fi/asiakaslupaukset.

 

landing_someRedid.jpg
Pohjoismaiden suurin urheiluverkkokauppa
Takaisin ylös