Cloud 8 + L 10  GW 11 19/20, naisten carvingsukset + siteet, STD

220€

Tuotekuvausarrow down icon
Kokeneen laskijan siteillä varustetut carvingsukset nautinnolliseen rinnelaskuun. Kevyet ja tyylikkään rennot. Paino 2400 g.

Cloud 8 Woman -suksissa on Atomic Densolite -ydin. Synteettinen Densolite-ydin on kevyt ja tekee suksen käsittelystä rinteessä helppoa – niin aloittelijalle kuin kokeneelle laskijalle. Cloud 8 -suksilla teknisesti tyylikkäät laskut kantilta kantille onnistuvat helposti ilman, että niihin tarvitsee kuluttaa liikaa voimaa.

Cloud 8 Woman -suksissa on kovassa vauhdissa vakauttava sekä leikkaavia käännöksiä helpottava Servotec Light -rakenne suksen kärjessä. Servotec-teknologia edistää kiertojäykkyyttä ja siten hallittavuutta. Elastomeerirakenteeseen yhdistettynä Servotec takaa suksiin myös hyvän tärinävaimennuksen.

Full sidewall -rakenne takaa täydelliset leikkaavat käännökset. Vaahtomuoviydin vaimentaa tärinää entisestään – mahdollistaen entistäkin nautinnollisemman laskukokemuksen.

Toimitetaan Lithium 10 Gripwalk -siteillä. Siteet toimivat sekä tavallisten laskettelumonojen että GripWalk-monojen kanssa. GripWalk-monot ovat erikoispohjansa ansiosta erityisen turvalliset maalla ja kahvillassa kävellessä.

Tuotetiedot:
- Soveltuvuus: Carving
- Käyttäjäryhmä: Naiset
- Rakenne: Full Sidewall, Servotec Light ja elastomeeri, vaahtomuoviydin
- Profiili: Piste Rocker 10/90/00
- Sivuleikkaus (kärki-keskiosa-kanta) 120-73-101 mm
- Kääntösäde: 13,4 m @ 157 cm
- Pohja: Sintrattu
- Paino, per pari: 4800 g @ 157 cm, siteineen
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä