vain xxl.fi

ARV 96 19/20, unisex allmountain twin-tip-sukset, Violetti

429€

ARV 96 19/20, unisex allmountain twin-tip-sukset, Violetti

429€
vain xxl.fi

Tuotekuvausarrow down icon
Monipuoliset allmountain-sukset. Yhtä luontevat rinnekäytössä, takamaastossa kuin parkissa. AR Freestyle Rocker ja Carbon Kevlar Struts. Paino 1750 g.

ARV on suunnittelun kannalta todella kiinnostava suksisarja. ARV-sukset tarjoavat kestävää suorituskykyä sekä eloisuutta ja popahtavuutta, joka taatusti maksimoi hauskuuskertoimen kaikissa rinteissä, myös takamaastossa.

ARV 96 on ARV-sarjan monipuolisin suksi, ja Armadan lippulaiva. Suksi on monipuolinen ja sopii kaikkeen. ARV 96 on monivuotinen testivoittaja useammassa laskettelusuksia testaavissa aikakauslehdissä.

ARV 96 on yhtä suorituskykyinen tunturin laella kuin parkissa, ja suksen vyötärömitta sopii kumpaankin käyttöön ilman kompromisseja. AR Freestyle Rocker ja Carbon Kevlar Struts ovat rakenteita, jotka ovat valmiina kaikkiin eteen tuleviin haasteisiin. 15 vuotta kestänyt ja jatkuvasti tunnustusta ja palkintoja niittänyt tuotekehitys, puoltaa Arv 96 -twinien valintaa kaikille, jotka haluavat yhdet sukset, jotka sopivat kaikkeen.

Sekä slopestyle-laskun ammattilainen Sammy Carlson että freestyle-laskija ja X-Gamesin voittaja Torin Yater-Wallace ovat vannoutuneita Arv 96 käyttäjiä, joten kyse on todella luotettavasta suksesta.

YDINRAKENNE
100 % pop-lite -puuydin koostuu kahdesta eri puulajista, kussakin on aivan eri ominaisuudet. Yksi on erittäin kevyt ja taipuisa. Toinen taas on huomattavasti tiiviimpää puuta. Yhdistelmä antaa tarvittavan voiman ja toivotut ominaisuudet, jotka antavat sukseen keveyttä ja popahtavuutta.

SPIN TIP
Kärki- ja kantakeveys mahdollistaa helposti hallittavat ilmahypyt.

ROCKER
EST Freeride Rocker -muoto taipuu kärjestä ja kannasta kuin keinustuolin jalakset. Rocker mahdollistaa sen, että suksi kääntyy nopeasti kantilta kantille. Parantaa myös kanttipitoa.

POHJA
Sintratussa S7-pohjassa on erinomainen luisto, pohja kestää kulutusta ja vaatii minimaalisesti huoltoa. Pohja tulee kuitenkin voidella luistoaineella ennen käyttöä.

AR75 SIDEWALL
Sivut ovat sandwich-cap-yhdistelmämallia. Keskiosan sivuissa on kiertojäykkyyttä antava sandwich-rakenne. Kärjessä ja kannassa taas on cap-rakenne. Cap-rakenteen reunoilta kanttiin saakka taitettu pintamateriaali suojaa sivuja tehokkaasti lohkeamilta ja muilta vaurioilta.

LASIKUITULAMINAATTI
Lasikuitulaminaatissa on suunnattu kuitukudos, mikä antaa juuri halutun flexin ja kiertojäykkyyden.

2.2 TERÄSKANTIT
Ylimitoitetut teräskantit antavat voimaa. Näissä on lämpökäsittely, mikä vähentää kanttien vaurioitumista kovassa käytössä ja pidentää suksien käyttöikää.

DESIGN
ARV 96:n upea kuvitus on tunnetun alankomaalaisen nykytaiteilija Joram Roukes’in käsialaa. Tunnusomaista hänen työlleen on muun muassa hänen tapansa kuvata populaarikulttuuria synkällä huumorilla.

Tuotetiedot:
- Käyttö: Parkki, hoidetut rinteet, takamaasto
- Rakenne: Puuydin 100 % (kaksi puulajia), suunnattu lasikuitulaminaatti, sandwich/cap-hybridirakenne, Carbon Kevlar Struts, sidewall
- Profiili: Kärki- ja kantarocker, camber keskiosa
- Sivuleikkaus (kärki, keskiosa, kanta): 163/123/96/115, 170/124/96/116, 177/125/96/117, 184/126/96/118
- Kääntösäde, cm/m: 163/17,5-170/18,5-177/19-184/20
- Pohja: S7, sintrattu (vaatii luistovoiteen)
- Teräskantti: 2.5, kestävä, ylimitoitettu. Lämpökäsitelty, mikä parantaa kestävyyttä
- Flex-arvo (1 pehmeä–10 jäykkä): Kärki 6, keskiosa 7, kanta 6,5
- Pituudet: 163, 170, 177 ja 184 cm
- Paino: 1750 g @ 170 cm
Tekniset tiedotarrow down icon
  • Käyttäjäryhmä: Miehet  Unisex 
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä