ARV 86 19/20, unisex twin-tip-sukset, Violetti

389€

Tuotekuvaus
Laatusukset parkkiin ja rinteiden kruisailuun. Tyylikäs suksi, 100 % hiilikuituvahvistettu puuydin sekä sandwich-cap-sivut. Paino 1600 g.

ARV on suunnittelun kannalta todella kiinnostava suksisarja. ARV-sukset tarjoavat kestävää suorituskykyä sekä eloisuutta ja popahtavuutta, joka taatusti maksimoi hauskuuskertoimen kaikissa rinteissä, myös takamaastossa.

Armada ARV 86 on sarjan kapein malli, ja ARV-sarjan puhtain parkkisuksi hyvään järkihintaan. Suksi on hyppyjen ja reileillä laskemisen lisäksi todella nautinnollinen kruisailuun hoidetuissa rinteissä.

YDINRAKENNE
100 % pop-lite-puuydin koostuu kahdesta eri puulajista, jossa kussakin on aivan eri ominaisuudet. Yksi on erittäin kevyt ja joustaa hyvin. Toinen taas on huomattavasti tiiviimpää puuta. Yhdistelmä antaa tarvittavan voiman sekä ominaisuudet, jotka antavat sukseen keveyttä ja eloisuutta.

ROCKER
AR Freestyle Rocker on kärjestä ja kannasta keinustuolin jalaksen tapaisesti pyöristyvä muoto, joka mahdollistaa sen, että suksi kääntyy nopeasti kantilta kantille. Erittäin hyvä kanttipito.

POHJA
Sintratussa S7-pohjassa on erinomainen luisto, pohja kestää kulutusta ja vaatii minimaalisesti huoltoa. Pohja tulee kuitenkin voidella luistoaineella ennen käyttöä.

AR75 SIDEWALL
Sivut ovat sandwich-cap-yhdistelmämallia. Keskiosan sivuissa on kiertojäykkyyttä antava sandwich-rakenne. Kärjessä ja kannassa taas on cap-rakenne. Cap-rakenteen reunoilta kanttiin saakka taitettu pintamateriaali suojaa sivuja tehokkaasti lohkeamilta ja muilta vaurioilta.

LASIKUITULAMINAATTI
Lasikuitulaminaatissa on suunnattu kuitukudos, mikä antaa juuri halutun flexin ja kiertojäykkyyden.

2.2-TERÄSKANTIT
Ylimitoitetut teräskantit antavat voimaa. Näissä on lämpökäsittely, mikä vähentää kanttien vaurioitumista kovassa käytössä ja pidentää suksien käyttöikää.

DESIGN
ARV 86:n upea kuvitus on tunnetun alankomaalaisen nykytaiteilija Joram Roukes’in käsialaa. Tunnusomaista hänen työlleen on muun muassa hänen tapansa kuvata populaarikulttuuria synkällä huumorilla.

Tuotetiedot:
- Käyttö: Parkki, hoidetut rinteet
- Rakenne: Puuydin 100 % (kahta puulajia) suunnattu lasikuitulaminaatti, sandwich/cap-hybridirakenne, sidewall, hiilikuituvahvistus
- Profiili: Kärki- ja kantarocker, camber keskiosa
- Sivuleikkaus: 114/86/108, 115/86/109, 116/86/110, 118/86/112
- Kääntösäde, cm/m: 163/17-170/17,5-177/18-184/18,5
- Pohja: S7, sintrattu (vaatii luistovoiteen)
- Teräskantti: 2.2, ylimitoitettu, kestävä, lämpökäsitelty, mikä parantaa kestävyyttä
- Flex-arvo (1 pehmeä–10 jäykkä): Edessä 5,5, keskellä 7, takana 6
- Pituudet: 163, 170, 177 ja 184 cm
- Paino: 1500 g @ 170 cm
Tekniset tiedot
  • Käyttäjäryhmä: Miehet  Unisex 

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä