ARV 116 JJ 19/20, unisex twin-tip vapaalaskusukset, Punainen

539€

Tuotekuvausarrow down icon
Täydelliset backcountry-freestyle-sukset, joissa on 116 cm:n ylimitoitettu vyötärö. EST Freeride Rocker, 100 % puuydin, Spin tip ja kapeneva 3D tip/tail. Paino 2250 g.

ARV on suunnittelun kannalta todella kiinnostava suksisarja. ARV-sukset tarjoavat kestävää suorituskykyä sekä eloisuutta ja popahtavuutta, joka taatusti maksimoi hauskuuskertoimen takamaastossa ja kaikissa rinteissä.

ARV 116 JJ on kahden eri freestyle-lehden testivoittaja (Fri flyt ja Åka skidor).

JJ on puuterilaskut ikuisiksi ajoiksi muuttanut puuterileganda, ja kolmannen sukupolven suksi. Vaikka suksea on kehitetty edelleen, siinä on kuitenkin sama 116 mm:n vyötäröleveys. Upea EST Freeride Rocker -runkomuotoilu on välttämättömyys syvässä puuterissa ja antaa juuri toivotun noston.

Suksimuotoilu on JP Auclairin käsialaa. JP Auclair on Armadan perustajahahmoja ja suksimuotoilun tunnetuimpia nykysuunnittelijoita, mutta ennen kaikkea hän on fantastinen persoona. Suksien kuva-aihe taas on taitelija Joram Roukes’in työtä.

YDINRAKENNE
100 % pop-lite -puuydin koostuu kahdesta, ominaisuuksiltaan täysin erilaisesta puulajista. Yksi on kevyt ja taipuisa, toinen on huomattavasti tiiviimpää puuta. Yhdistelmä antaa tarvittavan voiman ja toivotut ominaisuudet, jotka antavat sukseen keveyttä ja popahtavuutta.

SPIN TIP
Kärki- ja kantakeveys keveys mahdollistaa helposti hallittavat ilmahypyt ja tekevät suksista helposti ohjattavat syvässä puuterissa.

KAPENEVA 3D TIP AND TAIL
Kapeneva kanta- ja kärkirakenne helpottaa suksien ohjaamista nopeasti kantilta kantille lumessa.

ROCKER
EST Freeride Rocker -muoto taipuu kärjestä ja kannasta kuin keinustuolin jalakset. Rokker mahdollistaa sen, että suksi kääntyy nopeasti kantilta kantille. Parantaa myös kanttipitoa.

POHJA
Sintratussa S7-pohjassa on erinomainen luisto, pohja kestää kulutusta ja vaatii minimaalisesti huoltoa. Pohja tulee kuitenkin voidella luistoaineella ennen käyttöä.

AR75 SIDEWALL
Sivut ovat sandwich-cap-yhdistelmämallia. Keskiosan sivuissa on kiertojäykkyyttä antava sandwich-rakenne. Kärjessä ja kannassa taas on cap-rakenne. Cap-rakenteen reunoilta kanttiin saakka taitettu pintamateriaali suojaa sivuja tehokkaasti lohkeamilta ja muilta vaurioilta.

LASIKUITULAMINAATTI
Lasikuitulaminaatissa on suunnattu kuitukudos, mikä antaa juuri halutun flexin ja kiertojäykkyyden.

2.2 TERÄSKANTIT
Ylimitoitetut teräskantit antavat voimaa. Näissä on lämpökäsittely, mikä vähentää kanttien vaurioitumista kovassa käytössä ja pidentää suksien käyttöikää.

DESIGN
ARV 116 JJ:n upea kuvitus on tunnetun alankomaalaisen nykytaiteilija Joram Roukes’in käsialaa. Tunnusomaista hänen työlleen on muun muassa hänen tapansa kuvata populaarikulttuuria synkällä huumorilla.

Tuotetiedot:
- Käyttö: Vapaa-lasku, twint-tip
- Rakenne: 100 % Poplite-puuydin (kaksi puulajia), Spin tip, kapeneva 3D tip/tail, lasikuitulaminaatti suunnatulla lasikuidulla
- Profiili: EST Freeride Rocker, jalan alla camber
- Sivuleikkaus (pituus/kärki/keskiosa/kanta): 175/139/116/135, 185/139/116/135 , 195/139/116/135
- Kääntösäde cm/m: 175/17, 185/18, 195/19
- Teräskantti: 2.2, kevyt ja kestävä, kestävyyttä parantava lämpökäsittely
- Flex-arvo (1 pehmeä–10 jäykkä): Kärki 7, keskiosa 8, kanta 7,5
- Pohja: S7, sintrattu (vaatii luistovoiteen)
- Paino: 2250 g @ 185 cm
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä