XC Boots Alpina ECL Pro Maraton 19/20, perinteisen kisamonot, Punainen

320€

Tuotekuvausarrow down icon

Pitkien matkojen perinteisen kisamonot. Hyvä hiilikuituvahvistettu nilkka. Lämmin Thinsulate-eriste sekä huopavuori. Paino 460 g.

ECL Pro Marathon on ECL Pro WC -monosta edelleen kehitetty eliittitason mono ja maailman parhaimpien hiihtäjien hyvin tuntema malli. Mono on jäykistetty juuri oikeista kohdin ja takaa hiihtoon hyvän vakauden. 

Uusi 3D-välipohja mahdollistaa entistä paremman kiertojäykkyyden. Kantakappi on eri paksuista hiilikuitua ja muovia, jolloin tuki on paras mahdollinen. Erityistä vakautta antaa monon hiilikuitutuki, joka helpottaa suksen ohjaamista etenkin huonoilla laduilla, jolloin suksi helposti hakeutuu ladun suuntaisille urille.

Sisäpohjallinen on erikoisvalmistettu juuri perinteiseen ja on tehty kannasta saumattomaksi. Muotoilu vähentää hiertymien riskiä. Jalkapöydässä on uutta mikroneulosta, jonka kosteudensiirto on erityisen tehokas. Se on myös kitkaista ja ehkäisee jalan liukumista monon sisällä.

Nauhoitus on perinteiseen suunniteltu. Läpivientikohdat ovat kaikki yksilöllisesti sijoitetut. Tarkka sijoitus varmistaa sen, että kengän flexi eli jousto on kullekin jalalle juuri oikea ja kenkä taipuu oikeista kohdin.

ECL Pro Marathon -monon nahkapäällisessä on lähestulkoon saumaton PVC-vuoraus, joka kengässä muodostaa sukkamaisen rakenteen. Monon sisään sijoitetussa kantakapissa on silikoninyppylät, jotka pitävät kantapään tukevassa otteessa. Vedenpitävä vetoketju, lämmin Thinsulate-eristekerros.

Xcelerator-pohja on entistä kiertojäykempi, valmistusmateriaalit ovat termoplastinen Pebax-elastomeeri ja polyuretaani. Pebax antaa tukevuutta eikä pakkanen juuri vaikuta materiaaliin. Polyuretaani taas lisää kulutuskestävyyttä, mikä vuorostaan parantaa suksien hallintaa ja mahdollistaa pehmeän ja tasaisen kärkiosan taipuvuuden.

Tuotetiedot:
- Päällinen: Synteettinen, Kanove
- Kantakappi: Hiilikuitu ja muovi
- Eriste: Thinsulate®, huopaleikkaukset
- Grippi: Sisäisen kantakapin silikoninystyrät
- Välipohja: Pehmeä, perinteinen jousto
- Ulkopohja: Xcelerator Classic, Rottefella, Pebax ja PU
- Istuvuus: Leveä lesti
- Monon paino: 460 g, koossa 42
- Koot 35–47

 
Tekniset tiedotarrow down icon
  • Käyttäjäryhmä: Naiset  Miehet  Unisex 
  • Suksityyppi: Perinteinen 
  • Sidetyyppi: NNN 
  • Taso: Aktiivi/Kilpa 
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä