Zonyk Pro Vario L, urheilulasit, Valkoinen

100€

XXL-hinta 199€

Tuotekuvausarrow down icon
Monipuoliset urheilulasit juoksuun, pyöräilyyn ja vapaa-ajan käyttöön. Todella monikäyttöiset, suojaavat auringolta, viimalta ja hyönteisiltä.

Zonyk Pro Black L -urheilulaseissa on erityisen leveä näkökenttä. Linssin ClimaCool™-teknologia ehkäisee huurtumista.

Sangat kestävää ovat kevyttä, kestävää ja sopivasti taipuisaa SPX®-materiaalia ja nenäsillassa kaksiportainen säätö. Sangat saa kolmiportaisen säädön ansiosta asetettua kolmeen eri kulmaan. Linssien vaihto on nopeaa ja vaivatonta. Uuden Lens Lock -teknologian ansiosta linssin kiinnitys on entistä helpompaa.

Pro-urheilulaseissa on irrotettava hikireunus, joka estää hien valumasta silmiin. Adidas LST-linssit taas takaavat vääristymättömän näkökentän. Särkymättömissä polykarbonaattilinseissä on ainutlaatuinen optiikka. Linssin värityksen, kontrastivaikutuksen ja suodattimen ansiosta näkymä on kristallinkirkas vaikeissakin valo-olosuhteissa.

Vario Blue Mirror on yksi parhaimpia väriä vaihtavista linsseistä markkinoilla. Linssin väri vaihtuu vaalean sinisestä tumman siniseen muutamassa sekunnissa. Värinvaihto-ominaisuudet ovat itse lasissa, ja siksi kestävät. Mitä useammin linssi altistuu UV-säteilyylle, sen nopeammin se muuttaa väriä tummasta vaaleaksi ja päinvastoin.

Valonläpäisy 15–73%. Kategoria 1–3. Ominaisuuksiensa ansiosta lasit sopivat yhtä hyvin iltalenkille, tiheään sumuun kuin aurinkoiseen päivään. Kirkas optiikka. Linssi suojaa auringon haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä 100 %.

Ominaisuudet:
- Flex Zone
- Double-Snap Nose Pads™
- Quick-Release Hinge™
- Traction Grip™
- New Lens Lock-System™
- New Sweat Bar ClimaCool™

Tuotetiedot:
- Materiaali: SPX Material™
- Linssi: 6 Base Vision Advantage PC Lens (polykarbonaatti), Vario Blue Mirror
- Paino: 36 g
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä