Zonyk Aero Black L, urheilulasit, Musta

109€

XXL-hinta 149€

Tuotekuvausarrow down icon

Erittäin monikäyttöiset lasit, joita voi käyttää kaikkeen, niin juoksemiseen, pyöräilyyn kuin kaupunkioleiluun. Zonyk Aero -lasit sopivat useimpiin yhteyksiin.

Erinomainen katselukulma, suojaus, istuvuus ja tyylikäs muotoilu. Laseissa on uusi ClimaCool™-järjestelmä, jonka ansiosta linssit eivät huurru.

Lasit on valmistettu erittäin kevyestä ja kestävästä SPX®-materiaalista. Sen ansiosta lasit ovat kevyet, taipuisat ja kestävät. Nenäsiltaa voi säätää kaksivaiheisesti, ja sangat voi säätää kolmelle tasolle, mikä takaa parhaan mahdollisen istuvuuden kasvoille.

Zonyk Prossa on uusi linssien kiinnitysjärjestelmä, jonka ansiosta linssien vaihto on helppoa. Linssit on valmistettu polykarbonaatista, rikkoutumattomasta muovista, jossa on ainutlaatuinen optiikka. Väri-, kontrasti- ja vakaussuodatin varmistavat kristallinkirkkaan näkemisen myös heikossa valaistuksessa.

Peililinssit sopivat parhaiten valoisiin ympäristöihin, ja ne imevät valoa tehokkaasti. Kontrasteja ja värejä vahvistavat ja valoa tasoittavat ominaisuudet tekevät optiikasta todella hyvän. Ne läpäisevät 12–17 prosenttia valosta ja suojaavat tietenkin täydellisesti haitalliselta UVA- ja UVB-säteilyltä.

Tuotetiedot:
– Materiaalit: SPX®, polykarbonaattilinssit
– Linssityyppi: peili
– Koko: L
– Paino: 31 grammaa

Muita yksityiskohtia:
– 6 Base Vision Advantage PC Lens
– Flex Zone
– Double-Snap Nose Pads™
– Quick-Release Hinge™
– Traction Grip™
– New Lens Lock-System™
– New Sweat Bar ClimaCool™

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä