Powerrack 8005 -kuntokehikko, Black/Red

2 599€

Tuotekuvausarrow down icon

Tukeva laite koko kehon monipuoliseen harjoitteluun. Sopii yritysten, hotellien ym. kuntosaleihin. Enimmäiskuorma 300kg.

PowerRack 8005 antaa hyvät mahdollisuudet täysipainoiseen kuntoiluun rajoitetussa tilassa. Abilica Power Rack -kuntolaitteella onnistuu leuanvedot etu- ja rystyotteella, kuminauhojen kiinnitys sekä matalalle että korkealle, etukyykyt, maastavedot, penkkipunnerrukset sekä monet, monet muut liikkeet levypainojen ja painonnostotangon avulla.

Power Rack 8005 on ehdottomasti tukevin markkinoilla oleva kehikko, joka kestää erittäin painavaa kuormitusta. Power Rack 8005 on kuntoväline, johon voit lisätä painoja, sitä mukaan kun itse kehityt. Ei huolta siitä, että joutuisit vaihtamaan telinettä lihasten kasvaessa ja siirtyessäsi vaativimpiin painoihin. Kehikon laatu ja koko mahdollistavat todella monipuolisen voimaharjoittelun. Älykkäiden ja loppuun asti ajateltujen ratkaisujen avulla voit ainoastaan yksinkertaisen lisävarustuksen ansiosta tehdä kaikki suositun CrossFit-konseptin harjoitukset.

Power Rack 8005 -kuntokehikko on täydellinen pieneen tilaan mahtuva kuntosali. Kehikko sopii kaikenikäisille aikaisemmasta harjoittelukokemuksesta riippumatta.

Abilica PowerRack 8005 -kuntokeskus, johon kuuluu siirrettävät käsiotteet rysty- ja kämmenotteella tehtäviä leuanvetoja varten, kaksi landmine-kiinnikettä 50 mm:n levytankoon, useita kiinnityskohtia kuminauhojen ja muuta varustusta varten sekä runsaasti säilytystilaa levypainoille. Helposti ja nopeasti moneen korkeuteen siirrettävät Slide-and-twist -kiinnikkeet. Maks kuormitus kiinnikettä kohden on 300 kg. Abilica Power Rack 8005 -kuntokeskuksen mitat ovat: 190x170x230 cm.

Tuotetiedot:
- Mitat: 190 x 170 x 230cm
- Tilaa säästävä
- Maksimi käyttäjäpaino: 300kg

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä