Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

Artikkelisivu /

XXL Facebook-huutokauppa

 

XXL-kokoinen syyshuutokauppa!

XXL ja Gigantti järjestävät yhteiset syysmarkkinat 29.-30.10., jolloin jokaisessa pääkaupunkiseudun tavaratalossa on tarjolla hauskaa ohjelmaa sekä XXL:n historian ensimmäiset huutokaupat! XXL:n facebook tuo huutokaupan myös koko Suomen ulottuville lauantaina 29.10.

Jokaisen tuotteen lähtöhinta on 1 €, korotukset facebook-huutokaupassa tasaeuroin. Tuotteen huutokauppa päättyy facebookissa, kun huutokaupattavan tuotteen kommenttikenttään ei ole tullut uutta huutoa viiteen minuuttiin viimeisimmästä huudosta.

Huutokaupattavat tuotteet ja kellonajat lauantain 29.10. facebook-huutokaupan alkamiselle:

1. Haglöfs Bivvy down hood -untuvatakki, arvo 249 €. Miesten/naisten malli, voittaja päättää värin ja koon. Huutokauppa alkaa klo 10.00.
Lue lisää tuotteesta

2. Asics Gel-Kayano 23 -juoksukenkä, arvo 164 €. Miesten/naisten malli, voittaja päättää mallin ja koon. Huutokauppa alkaa klo 11.00.
Lue lisää tuotteesta

3. Varanger camp 8-10 ulkoteltta + keskisalko, arvo 719 €. Huutokauppa alkaa klo 12.00.
Lue lisää tuotteesta

4. Stiga Basic Roller -pöytätennispötä, arvo 299 €. Huutokauppa alkaa klo 13.00.
Lue lisää tuotteesta

5. Pulse Polar A360 -aktiivisuusranneke, arvo 168 €. Huutokauppa alkaa klo 14.00.
Lue lisää tuotteesta

 

Siirry Facebook-sivuille >> 

 

Huutokaupan säännöt:

 
1. Huutokaupan järjestäjä on XXL Sports & Outdoor. Huutokauppa järjestetään XXL Sports & Outdoor -Facebook-sivulla.
 
2. Huutokauppaan voi osallistua kuka vain. Huutokaupattavien tuotteiden voittajien tulee hyväksyä ja täyttää XXL Sports & Outdoor –verkkokaupan yleiset ehdot. Lue lisää yleisistä ehdoista osoitteesta https://www.xxl.fi/Ostoehdot. Huutokaupattavat tuotteet myydään voittajille Klarna-palvelun välityksellä.
 
3. Jokaisen huutokaupattavan tuotteen lähtöhinta on yksi euro (1 €).
 
4. Sääntöjen yllä mainittuja huutokauppatuotteita on kutakin huudettavana yksi kappale.
 
5. Huutokaupan järjestäjä hyväksyy vain tasaeuroin huudetut korotukset. Minimikorotus on yksi euro, huutajat saavat halutessaan korottaa edellistä tarjousta useammalla eurolla.
 
6. Huutokaupan tuotteet huudetaan kommentoimalla huutokaupattavan tuotteen alkuperäistä kuvaa, joka löytyy XXL Sports & Outdoorin Facebook-sivulta.
 
7. Huutokaupan järjestäjä hyväksyy huudot, joissa on selkeästi ilmaistu korotettava summa. Emme ota huomioon huutoja, jotka on kommentoitu ennen tuotteen virallisen huutamisen alkamista tai tuotteen huutamisen loppumisen jälkeen. 
 
8. Tuotteen huutaminen loppuu, kun tuotteen huutokaupan alkamisen jälkeisestä viimeisestä hyväksyttävästä kommentista on kulunut kuusi (6) minuuttia tai enemmän. Kunkin huutokaupattavan tuotteen voittaa henkilö, joka on huutanut korkeimmalla summalla olevan viimeisen hyväksyttävän huudon.
 
9. Huutokaupan järjestäjä käyttää XXL Sports & Outdoor –Facebook-tilin näyttämiä kommenttien aikaleimoja päättäessään kunkin huutokauppatuotteen voittajan. Mahdolliset tietotekniset tai muista seikoista johtuvat erot, jotka saattavat aiheuttaa pienen aikaeron eri selainten ja/tai käyttöalustojen välillä eivät muuta lopputulosta.
 
10. Huutokaupan järjestäjällä on oikeus olla huomioimatta huudot, jotka ovat selkeästi perättömiä tai epätarkoituksenmukaisia.
 
11. Haglöfs Bivvy down hood –untuvatakki ja Asics Gel-Kayano 23 –juoksukenkä ovat tuotteita, joista on sekä naisten että miesten malli. Kyseisten tuotteiden voittajat valitsevat sekä mallin ja koon.
 
12. Jos huutokaupan järjestäjän varastossa ei ole huutokaupan voittajan valitsemaa kokoa ja/tai mallia:
i. Huutokaupan järjestäjä selvittää arvioidun toimitusajan kyseisen tuotteen mallille ja/tai koolle, jonka huutokaupan voittaja on nimennyt.
ii. Huutokaupan järjestäjä palkitsee huutokaupan voittajan vaihtoehtoisella palkinnolla vastaavasta tuote- ja hintakategoriasta.
iii. Huutokauppatuotteet toimitetaan voittajille XXL.fi-verkkokaupan normaalin toimitusprotokollan mukaisesti. Huudettujen tuotteiden voittohuutohinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskustannuksia. Toimituskustannuksista voit katsoa lisää täältä.
 
Pohjoismaiden suurin urheiluverkkokauppa
Takaisin ylös