Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

Artikkelisivu /

Toimitusehdot

Alla olevat toimitusehdot hintoineen koskevat vain xxl.fi-verkkokauppaa.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen ja vaihto-oikeuden* kaikille alle 35 kiloa painaville tilauksille, joiden loppusumma ylittää 50 euroa ja jotka voidaan toimittaa lähimpään Postin toimipisteeseen. Ei koske pyöriä, kuntolaitteita, jääkiekkomailoja, suksia, hiihtosauvoja tai muita isokokoisia paketteja.

Huom! Emme toimita Ahvenanmaalle emmekä ulkomaille.

 

Muista hakea tilauksesi 14 päivän kuluessa!

Paketit, joita asiakas ei nouda 14 päivän kuluessa lähetetään takaisin XXL Sports & Outdoorille. HUOM! Postin pakettiautomaatteihin toimitetut paketit säilytetään vain 7 päivää, jonka jälkeen noutamattomat paketit lähetetään takaisin XXL Sports & Outdoorille. 

Mikäli haluat palauttaa tilauksesi, sinun tulee hakea pakettisi postista ja palauttaa se. Liitäthän mukaan palautuslomakkeemme ja mainitset sopimusnumeromme 640146. Tällöin et maksa palauttamisesta mitään, ja me hyvitämme ostosumman sinulle heti, kun varastomme Ruotsissa on käsitellyt palautuksesi. 

Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen Postista / vastaanottamisesta kieltäytyminen ei tarkoita palautusta. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta ilmoittamatta siitä XXL:lle, on XXL oikeutettu perimään asiakkaalta käsittelykuluja 19,90 euron arvosta. 

Tarkemmat vaihto-ja palautusohjeemme löydät täältä

 

Käytössä olevat kuljetuspalvelut:

Toimitus postitoimipaikkaan 

Pakettisi lähetetään lähimpään Postin toimipisteeseen. Vastaanottajalle toimitetaan sähköinen saapumisilmoitus tekstiviestinä. Lisäksi sama viesti lähetetään sähköpostitse. Paketti on noudettavissa kahden viikon ajan, ja sinä aikana vastaanottajalle lähetetään kaksi muistutusviestiä. Muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksen mukaasi.

Rahtihinnat:

0 €          (alle 35 kg painava, yli 50 euroa maksava tilaus)

4,90 €     (alle 35 kg painava, alle 50 euroa maksava tilaus)

7,90 €     (Jääkiekkomailat, sauvat)

9,90 €   (pyörät ja sukset)

49,90€ ( kajakit, kanootit HUOM! Toimitus pick up –pakettina myymälöihimme)

Kotiinkuljetus

Pakettisi toimitetaan kotiisi. Lähetykset toimitetaan vastaanottajalle arkipäivisin ja suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 16 asti. Muilla paikkakunnilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä. Kuljetusyhtiö pyrkii sopimaan toimitusajan vastaanottajan kanssa etukäteen. 

Huomioithan, että valitettavasti kotiinkuljetukset eivät ole mahdollisisa Suomenlinnaan. 

Rahtihinnat:

9,90 €     (alle 35 kg painavat tilaukset)

14,90 €     (Jääkiekkomailat)

19,90 €   (sukset, sauvat ja pyörät)

 

Kotiinkuljetus (lavapaketti)

Lavalla saapuva pakettisi toimitetaan kotiisi. Lähetykset toimitetaan vastaanottajalle arkipäivisin ja suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti. Muilla paikkakunnilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä.  Lähetyksen säilytysaika on saapumisviikon lisäksi yksi (1) täysi kalenteriviikko, jonka jälkeen lähetys palautetaan vastaanottajalle. Palvelu sisältää jakelun vastaanottajan asunnon ulko-oven välittömään läheisyyteen asti, mikäli kohteeseen on esteetön pääsy. Yli 120 kg painavat kollit puretaan vastaanottajan osoittamaan paikkaan, Postin ajoneuvon välittömään läheisyyteen.

Kuljetusyhtiö pyrkii sopimaan toimitusajan vastaanottajan kanssa etukäteen. 

Huomioithan, että valitettavasti kotiinkuljetukset eivät ole mahdollisia Suomenlinnaan. 

Valitettavasti emme toimita kajakkeja ja kanootteja kotiinkuljetuksella.

Rahtihinnat:

49,90 € (kaikki tilaukset)

149,90 € (yli 200kg)

 

Pickup@store

Voit noutaa tilauksesi myös tavaratalostamme. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestinä, kun paketti on noudettavissa. Tuotteet kerätään ja pakataan verkkokaupan varastolla Ruotsissa ja lähetetään tämän jälkeen valitsemaasi tavarataloon. Normaali toimitusaika on 3-5 arkipäivää. Lue lisää pickup@store-palvelusta täältä.

 

Toimitusaika

Kun olemme vahvistaneet tilauksesi, sinulle lähetetään tilausvahvistus antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Ota yhteyttä asiakaspalveluun, asiakaspalvelu@xxl.fi, mikäli et saa tilausvahvistusta lyhyen ajan kuluessa tilauksesi tekemisestä. Toimitusaika on yleensä maksimissaan viisi (5) arkipäivää koko maassa, lukuunottamatta tilaustavaroita.

Toimitusaikaan saattaa aiheutua pieniä viiveitä suurien alennuskampanjoiden tai uusien tavaratalojen avajaisten vuoksi.

Voit luottaa siihen, että teemme kaikkemme saadaksemme tilauksesi mahdollisimman nopeasti toimitetuksi.

On kuitenkin muutamia tuotteita, jotka vaativat hieman enemmän työtä ennen lähetystä ja tämä saattaa hieman pidentää lähetysaikaa.

  • Tuotteet, jotka vaativat asentamista. Esimerkiksi suksipaketit ja pyörät. Suksiparit valitaan aina yksilöllisesti käyttäjän antamien tietojen pohjalta ja siteet asennetaan suksiin varastollamme valmiiksi. Pyörät toimitetaan valmiiksi säädettyinä, mutta emme voi asentaa satulaa, polkimia tai eturengasta ollaksemme varmoja, ettei pyörä vaurioidu kuljetuksen aikana. Pyörän mukana toimitetaan hyvät kasausohjeet, jotta osaat tehdä paikalleen asennuksen. Pyörien ja suksien toimitusaika on noin 5-10 arkipäivää. 
  • Kotiinkuljetus
  • Tilaustavarat: Mikäli tilauksesi sisältää tilaustavaran, se tarkoittaa sitä, ettei meillä ole tuotetta toimitettavissa suoraan varastosta. Meidän tulee tilata tuote suoraan tavarantoimittajalta, ja tämä pidentää hieman toimitusaikaa. Normaalisti tilaustavaroiden toimitus kestää noin 2-5 viikkoa. Sinuun ollaan yhteydessä, mikäli toimitus viivästyy.

 

Polkupyörien toimitus

Toimitamme kaikki polkupyörät pakattuna pyörälaatikkoon, jotta voimme välttää kuljetuksesta syntyviä vaurioita. Esikasaamme ja säädämme lähes kaikki polkupyörät tietyin poikkeuksin, jonka jälkeen pyörä pakataan uudestaan pyörälaatikkoon toimitusta varten. Alle 300€ maksavat polkupyörät toimitetaan suoraan valmistajan pakkauksessa. Pyörälaatikon mukana saat ohjeet pyörän ajokuntoon laittamiseen kotona. Pyörien toimitusaika vaihtelee 5-10 arkipäivän välillä tilaushetkestä ja kampanjasta riippuen.

 

Loppuunmyydyt tuotteet tilauksellasi

Valitettavasti joskus tapahtuu niin ikävästi, että onnistut tilaamaan sellaisia tuotteita, jotka jostain syystä (esim. väärä varastostatus) ovat loppuneet keskusvarastostamme sekä internetvarastostamme, vaikka verkkokauppa näyttääkin tuotetta löytyvän varastosta. Ilmoitamme tästä sinulle sähköpostitse tai puhelimitse ja tarjoamme sinulle samalla korvaavaa tuotetta, mikäli sellainen löytyy. Tämä ei koske tarjous-/kampanjatuotteita.

 

Lunastamatta jätetyt paketit/lähetykset

Muista hakea tilauksesi 14 päivän kuluessa!

Paketit, joita asiakas ei nouda 14 päivän kuluessa lähetetään takaisin XXL Sports & Outdoorille ja näihin lisätään 19,90 euron käsittelykulut. Mikäli haluat palauttaa tilauksesi, sinun tulee hakea pakettisi postissa ja palauttaa se sekä liittää mukaan palautuslomake. Postissa tulee mainita sopimustunnuksemme 640146.  Tällöin et maksa palauttamisesta mitään, ja me hyvitämme ostosumman sinulle niin pian kuin mahdollista. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta vierailla Postissa käännyttämässä pakettia, olethan yhteydessä XXL asiakaspalveluun. Otsikoithan viestisi "Noutamaton tilaus + tilausnumero".

Pohjoismaiden suurin urheiluverkkokauppa
Takaisin ylös