Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

Artikkelisivu /

Mertaranta ja Legendat - Juti


Timo ”Juti” Jutila, Suomen kiekkoleijonat hartaasti odotettuun MM-kultaan johdattanut jääkiekkomaajoukkueen kapteeni on todella ansainnut paikkansa legendojen joukossa. Vuoden 1995 jääkiekon maailmanmestaruus on saanut jopa myyttisiä piirteitä, ja voitto nousee kahvipöytäkeskusteluihin vielä yli 20 vuoden jälkeenkin.
Jutila oli mukana myös Suomen toisen maailmanmestaruuden takomisessa joukkueenjohtajana, kun Suomi myllytti Ruotsia luvuin  6-1 Bratislavassa järjestetyissä kilpailuissa.

Jutila on edustanut Suomea jäällä kahdessa Canada Cup -turnauksessa, kolmissa olympialaisissa sekä kahdeksissa MM-kilpailuissa. Tämän jälkeen Jutila toimi maajoukkueen joukkueenjohtajana mittavat 11 vuotta, vuosina 2003-2014.

Timo Jutila on Suomessa pelatessaan tunnettu uskollisena Tapparan miehenä. Kun pelaajaura Tapparan paidassa päättyi vuonna 1999, siirtyi Juti TV-kommentaattorin pestiin. Hän on myös lanseerannut suomenkieleen jo unohtumattomaksi muodostuneen käsitteen ”ylämummo”.

Kiekkouransa jälkeen Juti on siirtynyt mailan varresta toiseen, ja ryhtynyt harrastamaan golfia ja kävelyä.

Jutila haluaa painottaa, että harrastuksessa kuin harrastuksessa on tärkeintä, että siitä nauttii. Harrastuksen täytyy olla hauskaa ja on parasta, kun voi oppia uutta. Monipuolisesti eri lajien kokeileminen ja harrastaminen antaa runsaasti mukavia kokemuksia liikunnan parista ja auttaa löytämään ne lajit, joista pitää itse eniten.

Legendan ensimmäinen jääkiekkomuisto kumpuaa tälläkin erää lapsuudesta. Ensikosketus jääkiekkoon tuli, kun nuori Juti sai ensimmäisen mailan ja pääsi pelaamaan. Hänen suurin kiekkoiluesikuvansa on jo edesmennyt puolustajalegenda Pekka Marjamäki ja luonnollisesti uran kohokohdaksi Jutila mainitsee MM-kullan vuonna 1995.

Liigavoittajaksi Juti veikkaa sitä ilmeistä vaihtoehtoa; kyllähän liigan tänä vuonna vie Tappara. MM-kisojen kirkkaimman mitalin hän veikkaa luonnollisesti Suomelle!

Tuotevalikoimastamme Juti nosti esille fleece-hanskat, jotka pitävät kädet lämpimänä kevätlenkillä. Keväällä on vielä hyvä kevyesti kerrostaa, ja takkien alle voi laittaa esimerkiksi Craftin teknisen paidan. Näiden kaveriksi sopii hyvin laadukas fleecetakki, ja päälle voi heittää huoletta Haglöfsin suositun Boa hood -softshell-takin.

Kannustetaan Suomi MM-voittoon ja vedetään sama huuma päälle mikä valtasi kotikatsomot kiekkojunnujen voit
 

Pohjoismaiden suurin urheiluverkkokauppa
Takaisin ylös