Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

Artikkelisivu / Vinkit ja neuvot / Vinkit ja neuvot kenkäosastolle / Näin vältät rakkoja

Näin vältät rakkoja

Tuliko sinulle rakot uusista kengistä? Ei ole harvinaista saada kengistä rakkoja tai hiertymiä. Rakot jaloissa ovat erittäin epämiellyttäviä ja saattavat häiritä ikävästi harrastamista. Hiertävät kengät saattavat pitkittää uusien kenkien käyttöönottoa, etkä pääse nauttimaan niistä ilman tuskaisia ensitreenejä. Sitä ei kuitenkaan kannata pelätä, sillä on mahdollista siirtyä uusiin kenkiin hellävaraisesti ilman rakkoja.

Mikäli tiedät, että saat helposti rakkoja, kannattaa varautua jo ennakkoon laittamalla Compeed-rakkolaastari tai urheiluteippi kyseiselle alueelle. On myös olemassa Compeed-rakkovoidetta, joka ehkäisee rakkojen syntymistä.

Voit myös ehkäistä rakkojen syntymistä käyttämällä kunnollisia juoksusukkia. Toinen vaihtoehto on käyttää tuplasukkia, eli laittaa kahdet ohuet sukat päällekkäin, mikäli kengässä on niille tarpeeksi tilaa. Näin hiertymä ei tule suoraan iholle, vaan sukat liikkuvat hiertymäkohdassa suhteessa toisiinsa. Kun kengät ovat muotoutuneet jalkaasi sopivaksi, rakkoja ei pitäisi enää tulla.

Mikäli sinulle kuitenkin tulee rakkoja, muista puhdistaa aluetta säännöllisesti vedellä ja desinfiointiaineella. Rakkoa ei ole suositeltavaa puhkaista, sillä se voi tulehtua helposti. Mikäli rakko kuitenkin puhkeaa, muista puhdistaa alue huolellisesti.

Ennen kuin laitat Compeed-rakkolaastarin, varmista, että iho on puhdas ja kuiva. Compeed-rakkolaastari toimii kuin ylimääräinen kerros ihoa suojaten hiertymiltä. Hydrakolloiditekniikka luo iholle optimaalisen ympäristön rakon paranemista varten ja lievittää kipua ensimmäisistä hetkistä lähtien. Rakkolaastarit ovat myös vesitiiviitä ja suojaa haavaa/rakkoa haitallisilta bakteereilta ja lialta.

Älä poista laastaria liian aikaisin. Odota, kunnes se alkaa itsestään irrota reunoista. Tällöin voit vetää sen helposti ja kivuttomasti pois esimerkiksi suihkussa tai kylvyssä.

 

Katso kaikki laastarit >>

Katso kaikki tekniset sukat täältä >>

Pohjoismaiden suurin urheiluverkkokauppa
Takaisin ylös