Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

Artikkelisivu / Vinkit ja neuvot / Vinkit ja neuvot kuntoiluosastolle / Muista käyttää alusmattoa kuntolaitteiden alla

Muista käyttää alusmattoa kuntolaitteiden alla

Kuntolaitteet jo itsessään ovat melko raskaita välineitä. Kun tähän lasketaan päälle kuntoilijan paino, aiheuttavat nämä yhdessä kovan rasituksen alustalle. Kumimatto kuntosalin lattialle on erittäin hyödyllinen lattian suojaksi. Onpa alusta lankku-, parketti-, laminaatti-, laatta tai betonilattia on alusmatto edullinen vaihtoehto suojaamaan inhottavilta jäljiltä lattiassa. Seuraavaksi kerrotaan suojamattojen eri vaihtoehdoista.

 

Palamatto

Palamatto on monikäyttöinen lattiasuoja useille kuntolaitteille, kuten kunto- ja spinningpyörälle sekä crosstrainerille. Palamatto sisältää kahdeksan palaa (30x30x0,9cm), jotka voidaan koota haluttuun muotoon. Palamaton pinta-ala on kokonaisuudessaan 0,7m2. Voit myös yhdistää useammaan palamaton, jolloin voit tehdä matosta isomman. Palamatto toimii samalla myös iskunvaimentimena.
 

Pieni alusmatto

Pieni alusmatto sopii useimmille kuntollaitteille, kuten kunto- ja spinningpyörille, sekä crosstrainerille. Tärkeää on huomioida maton ja kuntolaitteen koko, jotta kuntolaite mahtuu kokonaan maton päälle. Pienen alusmaton pinta-ala on 1 m2 (70x140x0,6cm). Iso alusmatto suojaa lattiaa ja vaimentaa iskuja. Materiaali on on PVC, jonka puhdoistaminen tapahtuu helposti märällä rätillä.
 
 

Iso alusmatto

Iso alusmatto sopii kaikille kuntolaitteille. Suuren pinta-alan 2m2 (100x200x0,6cm) ansiosta iso alusmatto on sopiva myös juoksumatoille, soutu- ja monitoimilaitteille. Iso alusmatto suojaa lattiaa ja vaimentaa iskuja. Materiaali on on PVC, jonka puhdoistaminen tapahtuu helposti märällä rätillä.
 

HUOM! Mikäli alustassa on lattialämmitys, tulee matto ottaa pois laitteen käytön jälkeen jotta vältytään maton jättämiltä mahdollisilta mustilta jäljiltä.
 

 

Pohjoismaiden suurin urheiluverkkokauppa
Takaisin ylös