Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

Artikkelisivu /

Mertaranta ja Legendat - Jari

isometsa.jpg

Hiihtolegenda Jari Isometsä on tarjonnut suomalaisille jännitystä ja mieleenpainuvia hetkiä hiihtouransa aikana. Arvokisojen ladut ovat olleet näyttämönä, kun kiriherkkä Isometsä on kamppaillut mies miestä vastaan viestihiihdon ankkuriosuudella.

Vuonna 2001 tapahtui kuitenkin peruuttamaton muutos menestyneen Isometsän uralle. Moninkertainen olympia- ja MM-mitalisti jäi kiinni Lahden MM-kisoissa kielletyn menetelmän käytöstä. Hän menetti voittamansa takaa-ajon hopeamitalin dopingskandaalin vuoksi.

Vaikka aluksi Isometsä yritti ottaa skandaalin omille niskoilleen, paljastui totuus kuitenkin hieman myöhemmin - myös maajoukkuekaverit Harri Kirvesniemi ja Mika Myllylä kärysivät dopingista.
Myllylä menehtyi vuonna 2011, eikä hän koskaan päässyt kunnolla irti Lahden MM-kisojen tapahtumista.

Armottoman määrätietoinen Isometsä on kuitenkin rakentanut elämäänsä uudestaan hiihtouransa jälkeen. Uudet haasteet ovat vieneet miestä eteenpäin, eikä hiihtolatujen taistelija ole antanut kertaakaan periksi, vaikka ylä- ja alamäkiä on ollut reilusti.

Jari harrastaa edelleen vapaa-ajallaan hiihtoa, sekä sen lisäksi myös kaukalopalloa ja golfia.
Aloittelevaa hiihtäjää hän haluaisi muistuttaa, että välineiden on hyvä olla kunnossa alusta lähtien. Myös lihaskunnosta tulisi huolehtia, sillä hiihto on hyvin kokonaisvaltaisesti vaativa laji, ja hyvään hiihdonopetukseen panostamalla saa sitten lihaskunnosta ja välineistä kaiken irti.

Isometsän ensimmäinen muisto hiihdosta tulee lapsuuden hiihtokisoista. Pikku-Jari starttasi kilpailussa viimeisenä ja hiihti ohi kaikista kanssakilpailijoista!
Uran kohokohdaksi hän mainitsee vuoden 1992 olympiapronssin, vaikka yhtä ainoaa kohokohtaa mittavalta uralta onkin vaikea valita.

Jari Isometsä lähettää terveisiä kaikille ulkoilijoille; aurinko alkaa lämmittää, ja nyt jos koskaan on aika nousta ylös, ulos ja lenkille! Katso alta Jarin suosikkituotteet kevään juoksulenkeille:

Pohjoismaiden suurin urheiluverkkokauppa
Takaisin ylös