Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

Artikkelisivu / Vinkit ja neuvot / Vinkit ja neuvot vaateosastolle / Urheiluvaatteet – inspiraatioita treenipukeutumiseen

Urheiluvaatteet – inspiraatioita treenipukeutumiseen

Inspiraatioita naisten treenipukeutumiseen

Urheiluvaatteita valittaessa on tilaisuus hullutella väreillä. Jos tykkäät suosia mustaa ja muita perusvärejä arkivaatteissa, urheiluvaatteiden kohdalla on hauskaa ottaa värejä käyttöön rohkeammin. Kevään ja kesän muotivärejä ovat raikas koralli, marjaisat sävyt sekä ikisuosikit pastellisävyt. Herkullisen väriset vaatteet lisäävät treeni-iloa entisestään!

Treenaminen on  ehdottomasti mukavampaa oikeanlaisissa varusteissa. Nykyaikaisten materiaalien ansiosta vaatteet ovat entistä hengittävämpiä ja antavat loistavan tuen säilyttäen samanaikaisesti hyvän liikkumavapauden. Salilla ja jumpassa on paljon mukavampi suorittaa liikkeitä teknisissä treenivaatteissa, jotka mahdollistavat mukavan olon. Ne tukevat sieltä mistä pitääkin paukkumatta saumoista. Iho säilyy kuivana ja treeniin voi keskittyä täysillä. Ja onhan se mukavaa nähdä omana peilikuvanaan hyvin pukeutunut treenaaja!

Kompressiovaatteet ovat yksi tämän hetken ehdottomista suosikeista. Ne vähentävät loukkaantumisriskiä, parantavat suorituskykyä ja nopeuttavat palautumista. Joustavien ja kestävien kompressiovaatteiden saavuttama suuri suosio perustuu niiden verenkiertoa ja hapensaantia edistäviin ominaisuuksiin. Tuotevalikoimasta löydät sopivia tuotteita lajiin kuin lajiin. Tuotteet ovat modernin leikkauksensa ansiosta yksinkertaisen tyylikkäitä. Kokeile sinäkin! Lue lisää kompressiovaatteiden tuomista eduista täältä:

Juoksuvarusteiden ehdoton ykkönen on oikeanlaiset juoksukengät, mutta myös laadukkaiden vaatteiden valinta on tärkeää. Lenkki voi olla pilalla, jos saumat hankaavat, avaimille ei löytynyt taskuja, lahkeet viiltävät maata, paita nousee korviin tai urheilurintaliivit eivä tue tarpeeksi. Näiden ikävyyksien välttämiseksi ja juoksuilon maksimoimiseksi kannattaa vaatekaappia täyttää teknisillä juoksuvaatteilla. Oikeanlaisen määrän vaatteita säähän nähden löytää kokeilemalla - ja muutaman virhevalinnan tehtyään. Lämpötilojen kirjo on Suomessa laaja, joten on hyvä omistaa paksumpia juoksutrikoita talvisäiden varalle ja kesää varten capri- tai shortsimittaisia trikoita. Yläosia on syytä olla myös lyhyt- ja pitkähihaisina versioina. Kylmällä säällä kerrospukeutuminen on valttia, auringon helliessä lippis on monesti pelastus! Juoksutapahtumien yhteydessä sadeviitta pitää kuivana ennen starttia sateisellä säällä. Lue lisää juoksuvaatteiden valinnasta täältä:

Pohjoismaiden suurin urheiluverkkokauppa
Takaisin ylös