Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

Artikkelisivu /

HH-Baselayer

Helly-Hansen-Baselayer-dame-og-herre.jpg

 

Pysy lämpimänä ja kuivana Helly Hansenin Lifa® Merino Baselayer -kerrastossa, jonka Lifa®-teknologia ja merinovilla tarjoavat parhaat mahdolliset ominaisuudet.

Helly Hansen viettää tänä vuonna 140-vuotisjuhliaan. Koko tänä aikana he ovat olleet outdoor-puketumisen edelläkävijöitä. Etenkin baselayer- eli kerrastovaatteiden valmistuksessa HH:n innovatiivisuus on poikinut erityisen paljon positiivista huomiota.
Ulos mentäessä osataan yleensä suojautua hyvin tuulta, kylmää ja sadetta vastaan. Yksi suurimmista haasteista aktiiviulkoilussa on kuitenkin oma hikemme. Se kylmettää nopeasti ja saa olon tuntumaan kurjalta.
 

Jatkuva tuotekehitys

HH:n mullistava baselayer-teknologia poistaa hikiongelman tyystin. Lifa® on teknologia, joka kehitettiin jo vuonna 1970. Lifa poistaa iholle muodostuneen kosteuden ja auttaa säätelemään kehon lämpötilaa. Olo on ja pysyy mukavana lajissa kuin lajissa.
 
1970-luvun alkuvuosista Lifa®-teknologiaa on parannettu jatkuvasti – pelkästään viimeisen vuosikymmenen aikana teknologiaan on tehty yli 50 parannusta. Helly Hansenin valmistamien kerrastojen suosio perustuu paljolti siihen, että parannuksiin panostetaan jatkuvasti eikä sattuman varaan jätetä mitään.
 
Langat Lifa®-materiaalissa ovat esimerkiksi ontot, ja täynnä ilmaa. Ilmavuus lämmittää ja pitää kuivana. Koska lankoja ei poikkaista bakteerit eivät pääse pesiytymään.
 
Helly-Hansen-Baselayer-dame.jpg

 

Ympäristöystävällisen villan ainutlaatuiset ominaisuudet

Villa on luonnonmateriaalia ja uusiutuva luonnonvara. Biologisesti hajoava villa on täynnä hyviä ominaisuuksia:
 
Lämmönsäätelykyky: Villa sitoo iholle muodostuvaa kosteutta itseensä, ja haihduttaa sen. Villa sekä hengittää että lämmittää, märkänäkin.
 
Lämmittää kosteanakin: Villan sitoma kosteus imeytyy suurimmaksi osaksi kuituihin ja osittain kuitujen väliin, siksi villa tuntuu kuivalta. Villa imee kosteutta jopa 35 % omasta painostaan kadottamatta lämmittäviä ominaisuuksiaan.

Hajuton: Villa ehkäisee luonnostaan bakteerikasvua eikä siihen siksi juurikaan pääse muodostumaan hajua. Villa pysyy pidempään puhtaan, jolloin pesukertoja voi vähentää.
Helly Hansenin käyttämä villa on peräisin Australian ja Etelä-Afrikan lampaista, joista pidetään hyvää huolta. Ne laiduntavat ulkona eikä niitä mulesing-leikata.
 
Lifa® ja merinovilla on lyömätön yhdistelmä
Helly Hansenin Lifa® Merino -mallistossa Lifa®-teknologia on yhdistetty huippulaadukkaaseen Woolmark-villaan. Kerraston laatu on kerrassaan huipputasoa.
 
Sisäpinnan Lifa® takaa parhaimmat kosteudensiirto-ominaisuudet ja tuntuu ihoa vasten ihanan pehmeältä, kun taas villa imee iholta kosteuden ja takaa miellyttävän lämmön. Lifa® Merino on Helly Hansenin lämpimin kerrastomallisto, joka on täydellinen kaikkeen kylmän kelin ulkoiluun.

Tekninen kerrasto intensiiviseen kuntoiluun 
Harjoitteletko kovalla intensiteetillä ilman taukoja? Silloin paras kerrastoasu on puhtaasti tekninen kerrasto. Lifa® Active -mallistosta löytyy teknisiä alusasuja, jotka ovat kevyitä ja joissa yhdistyvät Lifan® ylivoimaiset hengittävät ja kosteutta siirtävät ominaisuudet.
 
Pohjoismaiden suurin urheiluverkkokauppa
Takaisin ylös