Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

Artikkelisivu /

XXL Cyber Monday -tarjoukset 2017

 

Vuonna 2017 Cyber Monday on XXL:ssä suurempi kuin koskaan! Cyber Monday on vuonna 2017 maanantaina 27.11. ja XXL.fi-verkkokauppa ovat täynnä uskomattomia Cyber Monday -tarjouksia. Yhdysvalloista alkunsa saanut Cyber Monday on yksi suurimmista kauppapäivistä, jolloin on mahdollista löytää uskomattomia tarjouksia erityisesti verkkokaupoista. XXL:n tarjoukset vetävät vertoja monille muille ja Cyber Monday on yksi vuoden suurimmista alennuspäivistä XXL:ssä! Urheilun ja ulkoilun ystävät löytävät uskomattomia Cyber Monday -tarjouksia XXL.fi-verkkokaupasta.

 

Mikä on Cyber Monday?

Cyber Monday on nimitys Yhdysvalloissa vietettävän kiitospäivän jälkeiselle maanantaille, jolloin erityisesti verkkokaupat alentavat hintojaan reilusti ja tarjoavat asiakkailleen huikeita alennuksia. Cyber Monday on nimensä mukaisesti erityisesti verkkokaupan juhlapäivä ja viimeinen iso kauppapäivä ennen joulua. Cyber Monday on sitä edeltävän Black Friday:n ohella yksi vuoden suurimmista ostospäivistä ja se osuu erityisesti joululahjojen hankkimisen kannalta erittäin otolliseen aikaan. Cyber Monday:na löydät XXL:stä urheilun ja ulkoilun merkkituotteet uskomattomin tarjouksin. Cyber Monday onkin loistava mahdollisuus päivittää urheiluvaatteet ja -välineet ja aloittaa joululahjojen hankkiminen extraedullisesti. XXL.fi-verkkokaupasta löydät erikoistarjoukset, jotka ovat voimassa vain verkossa. 

 

Kuule ensimmäisenä Cyber Monday 2017 -tarjouksista

Haluatko varmistaa, että kuulet ensimmäisenä Cyber Monday 2017 -tarjouksista? Tilaa XXL-uutiskirje ja saat kuulla ensimmäisten joukossa uskomattomista Cyber Monday -tarjouksista. Uutiskirjeen tilaajana saat myös viikoittain vaihtuvat parhaat tarjoukset aina ensimmäisenä suoraan sähköpostiisi. Cyber Monday:ta odotellessa voit tutustua extralaajaan valikoimaan urheilun ja ulkoilun huippumerkkejä XXL.fi-verkkokaupassa

Pohjoismaiden suurin urheiluverkkokauppa
Takaisin ylös