Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

Artikkelisivu /

Avoin työpaikka - Customer Support XXL.fi

 • Avoimet työpaikat
 •  

  XXL Sports & Outdoor laajentaa tavarataloverkostoaan Suomessa. Rakennamme organisaatiotamme ja etsimme energisiä osaajia tiimiimme. Tarvitsemme onnistuaksemme alan parhaan ja kilpailukykyisimmän tiimin luomaan menestystä.Tavoitteemme on selkeä: olla oman alamme paras.  XXL-tavaratalojen ja verkkokaupan avaaminen Suomessa tulee luomaan useita satoja mielenkiintoisia työtehtäviä urheilualalle.

   

  Customer Support – xxl.fi

  Työtehtävä

  Vastaat omalta osaltasi XXL:n verkkokaupan asiakaspalvelusta ja olet tärkeä osa Suomen verkkokaupan tiimiä. Autat asiakkaita vaihtojen ja palautusten kanssa sekä vastaat asiakkaiden kysymyksiin. Kommunikoit asiakkaiden kanssa sähköpostitse, puhelimitse sekä sosiaalisen median välityksellä.

  Tulet työskentelemään yritykselle tärkeimpien henkilöiden – asiakkaidemme – parissa. Tehtäväsi on saada asiakkaat tyytyväiseksi tarjoamalla asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset joka kerta.

  Raportoit työssäsi E-Commerce Managerille. XXL:ssä työskentelemme kovemmin kuin muut, koska haluamme olla parhaita. Ollaksemme parhaita meidän tulee kehittyä nopeammin kuin kilpailijat ja siksi meillä on kiireinen mutta loistava työympäristö. 

   

  Toivomme hakijalta

  Olet asiakaspalvelua rakastava urheilullinen tiimipelaaja. Olet oma-aloitteinen, työtä pelkäämätön ja pidät vastuusta. Motivoidut tavoitteista ja olet utelias uusia haasteita kohtaan. Sinulla on positiivista energiaa ja loistava asiakaspalveluasenne. 

  Työskentely Customer Supportina vaatii hyviä kirjallisia taitoja sekä järjestelmällisyyttä. Olet kielellisesti lahjakas ja sinulla on aitoa kiinnostusta toimialaa kohtaan. Tietotekniset taitosi ovat vähintään perustasoa.  Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin ja norjan kielen taito katsotaan eduksi. Olet joustava ja pystyt työskentelemään vaihtelevina työaikoina tarpeen vaatiessa, niin aamu- kuin iltavuoroissakin. Arvostamme intohimoista suhtautumista urheilun parissa työskentelyyn.

  Tarjoamme

  XXL tarjoaa kilpailukykyisen palkan ja laadukkaan perehdytyksen työhön. Panostamme jatkuvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. XXL antaa loistavat urakehitysmahdollisuudet nopeasti kasvavassa yrityksessä. Lisäksi XXL:ssä on viihtyisä työympäristö sekä hyvät henkilökuntaedut. Työpaikkasi tulee sijaitsemaan XXL:n pääkonttorissa Vantaalla Tammiston tavaratalon yhteydessä.

   

  Jos onnistuimme herättämään kilpailuviettisi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV osoitteeseen rekry@xxl.fi. Otsikoi viestisi ”Customer Support – XXL.fi”. Hakuaika päättyy 15.1.2015, mutta paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävään liittyen, voit lähettää kysymykset sähköpostilla osoitteeseen rekry@xxl.fi.

  Pohjoismaiden suurin urheiluverkkokauppa
  Takaisin ylös